Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 15:52

Αντικαταστάσεις παλιού και φθαρμένου εξοπλισμού στο κολυμβητήριο και το κλειστό

Αντικαταστάσεις παλιού και φθαρμένου εξοπλισμού στο κολυμβητήριο και το κλειστό

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Ξηλώθηκαν, προκειμένου να τοποθετηθούν σύγχρονοι, οι τσιμεντένιοι βατήρες στο κολυμβητήριο της Καλαμάτας, που ίσως να ήταν από τα ελάχιστα στη χώρα με τόσο πεπαλαιωμένη τη σχετική υποδομή. Ο δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, επισκέφθηκε σήμερα το κολυμβητήριο και το κλειστό στην Παραλία, όπου γίνονται παρεμβάσεις και αντικαταστάσεις παλιού και φθαρμένου εξοπλισμού…

Ο Δήμος Καλαμάτας ανακοίνωσε σχετικά: “Την ικανοποίησή του για την διαρκή αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων με μικρές και μεγαλύτερες παρεμβάσεις, εξέφρασε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, κατά την επίσκεψή του στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Καλαμάτας και στο Κλειστό Παραλίας.

Ο Δήμαρχος έλαβε επίσης ενημέρωση για την πορεία εκτέλεσης του προγραμματισμού που έχει ο Αθλητικός Οργανισμός και περιλαμβάνει έργα, παρεμβάσεις και συντηρήσεις στους αθλητικούς χώρους, καθώς και προμήθεια υλικών και εξοπλισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Κλειστό Γυμναστήριο έχει αντικατασταθεί ο παλαιός και ήδη λειτουργεί  ο νέος σύγχρονος πίνακας αποτελεσμάτων. Στο Κλειστό Γυμναστήριο θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα τοποθέτηση συστημάτων ψύξης - θέρμανσης.

Στο Κολυμβητήριο έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες συντήρησης και καθαρισμού, η κεντρική πισίνα τίθεται σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 εκ νέου σε λειτουργία, ενώ μετά από χρόνια απομακρύνθηκαν οι παλαιοί τσιμεντένιοι βατήρες, οι οποίοι θα αντικατασταθούν με σύγχρονους κατάλληλα πιστοποιημένους σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου”.