Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021 17:43

Ο “Ακρίτας Καλαμάτας” ολοκλήρωσε την αγωνιστική σεζόν με διακρίσεις

Ο “Ακρίτας Καλαμάτας” ολοκλήρωσε την αγωνιστική σεζόν με διακρίσεις

Πολύ ικανοποιητικός κρίνεται ο απολογισμός του “Ακρίτα Καλαμάτας” τη φετινή, δύσκολη, σεζόν, με την ολοκλήρωση των διασυλλογικών πρωταθλημάτων, το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιούνη στην Πάτρα, στην κατηγορία Κ16.

Ο Σύλλογος τονίζει ότι “παρά την πολύ δύσκολη χρονιά, κατά το μεγαλύτερο διάστημα της οποίας ο σύλλογος είχε αναστείλει τη λειτουργία του, οι αθλητές και αθλήτριες του Ακρίτα Καλαμάτας έκαναν τις προπονήσεις τους όσο τους επέτρεπε η κατάσταση και κατάφεραν εν τέλει καταπληκτικές επιδόσεις στους αγώνες, γεμίζοντας με περηφάνια τους γονείς και τους προπονητές τους. Τα παιδιά με αυτό τον τρόπο επιβραβεύονται για την υπερπροσπάθεια και την επιμονή στο στόχο για διάκριση μέσα από το ευ αγωνίζεσθε.

Τα γενικά αποτελέσματα μας έφεραν στην 19η θέση ανάμεσα σε 54 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Τα κορίτσια του Ακρίτα κατέλαβαν την 1η θέση στο νομό Μεσσηνίας και την 14η θέση στην Πανελλήνια κατάταξη με 24 βαθμούς, ενώ τα αγόρια κατέλαβαν την 24η θέση στην Πανελλήνια κατάταξη με 6 βαθμούς.

Αναλυτικά:

-Ακοντισμός Κοριτσιών, 12η θέση από την Ιόλη Καρακαΐδου με επίδοση 26.01 μέτρα

-Σφυροβολία Κοριτσιών, 5η θέση από την Γεωργία Δέλγα με επίδοση 35.42 μέτρα

-Σκυταλοδρομία 4 Χ 80 μέτρα Κοριτσιών, 7η θέση από τις Κατερίνα Τζινέλλη / Ιωάννα Μωκάκου / Δέσποινα Χρυσικού / Μελίτα Παλάτζα,  με επίδοση 43 δευτερόλεπτα και 71 δέκατα

-Σκυταλοδρομία 3 Χ 1200 μέτρα Κοριτσιών, 4η θέση από τις Σταυρούλα Γεωργούση / Μαρία-Ολυμπία Σκιαδοπούλου / Δέσποινα Χρυσικού, με επίδοση 13 λεπτά 7 δευτερόλεπτα 90 δέκατα

-3000 μέτρα Κοριτσιών, 5η θέση από τη Σταυρούλα Γεωργούση με επίδοση 11 λεπτά 9 δεύτερα 61 δέκατα και 7η θέση από τη Μαρία-Ολυμπία Σκιαδοπούλου με επίδοση 11 λεπτά 55 δεύτερα 4 δέκατα

-Αλμα Τετραπλούν Αγοριών, 3η θέση από τον Δημήτριο Ρούμπο με επίδοση 14.44 μέτρα

-Αλμα σε Μήκος Αγοριών, 8η θέση από τον Δημήτριο Ρούμπο με επίδοση 5.48 μέτρα

-150 μέτρα Αγοριών, 11η θέση από τον Νίκο Τσομπανου με επίδοση 18 δευτερόλεπτα και 65 δέκατα

Οφείλουμε να συγχαρούμε τους γονείς των παιδιών που έδωσαν το παρών στους αγώνες, στηρίζοντας για άλλη μια φορά τους αθλητές και τον σύλλογο που εκπροσωπούν. Καλό καλοκαίρι σε όλους. Ραντεβού πλέον από τέλος Αυγούστου όπου θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν προπονήσεων.

Για πληροφορίες και εγγραφές στο καλοκαιρινό καμπ του Συλλόγου, τηλ 6944 204 473 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.akritastivos.gr”.