Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 01:10

Πολύ ευχαριστημένη η Εθνική Ομάδα Βόλεϊ από την προετοιμασία της στην Καλαμάτα

Πολύ ευχαριστημένη η Εθνική Ομάδα Βόλεϊ από την προετοιμασία της στην Καλαμάτα

Αν και Καλαματιανός, ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Ανδρών, Γιώργος Πετρέας, κατά την επίσκεψη της ομάδας χθες στο δήμαρχο, Θανάση Βασιλόπουλο, τόνισε ότι στην Καλαμάτα “έχουμε ό,τι χρειάζεται μια Εθνική Ομάδα για να συνεχίσει να είναι προσηλωμένη στο στόχο της”. Από την πλευρά του ο δήμαρχος, αφού τόνισε την ικανοποίησή του που η Εθνική επέλεξε την Καλαμάτα προκειμένου να προετοιμαστεί για τους Μεσογειακούς Αγώνες, διαβεβαίωσε ότι οι γερασμένες αλλά καλοσυντηρημένες αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ισχυρό κίνητρο ώστε η πόλη να αποτελεί σταθερό προορισμό για την προετοιμασία της Εθνικής…

Η επίσκεψη της Εθνικής στον δήμαρχο πραγματοποιήθηκε σε ανταπόδοση της επίσκεψης του δημάρχου στο Κλειστό, σε προπόνηση της ομάδας. Μάλιστα προσφέρθηκε στον δήμαρχο φανέλα της ομάδας και μπάλα με τις υπογραφές των παιχτών. Από την πλευρά του ο δήμαρχος τους πρόσφερε επετειακά δώρα για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση και την απελευθέρωση της Καλαμάτας. 

Ο αρχηγός Γιώργος Πετρέας κάλεσε τους Καλαματιανούς να προσέλθουν στο Κλειστό της Παραλίας στους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η Εθνική με την Εθνική Αλγερίας, στις 15,16 και 17 Ιουνίου, στις έξι το απόγευμα. 

Μέλη της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Ανδρών είναι τρεις ακόμη Καλαματιανοί, οι αδελφοί Σπύρος και Άρης Χανδρινός και ο Φρίξος Κωτσάκης. Όπως είπε ο αρχηγός Γιώργος Πετρέας: “Έχουμε τη χαρά να είμαστε τέσσερα παιδιά που έχουμε μεγαλώσει και ζήσει σε αυτή την πόλη. Ευελπιστούμε να έγινε η αρχή εφέτος και η Καλαμάτα να είναι για πολλά χρόνια το σημείο από το οποίο η ομάδα θα ξεκινά την προετοιμασία της, να δώσουμε στο μέλλον κάποιους σημαντικούς αγώνες στην πόλη μας, να βελτιωθούν και οι εγκαταστάσεις όπως είπε και ο Δήμαρχος”.

Στ.Μ.