Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 12:25

Στη μοναδική εμπειρία του αυθεντικού Μαραθωνίου το Kalamata Running Project με 50 δρομείς

Στη μοναδική εμπειρία του αυθεντικού Μαραθωνίου το Kalamata Running Project με 50 δρομείς

Με αξέχαστα συναισθήματα επέστρεψαν από τον9ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, όπου έτρεξαν στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων, οι 50 δρομείς του Γυμναστικού Συλλόγου Kalamata Running Project. Ο ίδιος ο Σύλλογος περιγράφει την εμπειρία ως εξής:

«Παρών στον Αυθεντικό Μαραθώνιο! Για ακόμη μια χρονιά ο Γ.Σ. Kalamata Running Project έδωσε το παρόν στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός τρεξίματος που διεξάγεται στην Ελλάδα, φυσικά τον 39ος Αυθεντικό Μαραθώνιο. 50 αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου αγωνίστηκαν στο δρόμο των 10 χλμ το απόγευμα του Σαββάτου. Όλοι προσπάθησαν, αγωνίστηκαν και τερμάτισαν απολαμβάνοντας την χαρά της συμμετοχής αλλά και του τερματισμού μέσα στο Καλλιμάρμαρο, καθώς ο συγκεκριμένος αγώνας είναι μια μοναδική εμπειρία που όποιος/α την βιώσει σίγουρα θα το επαναλάβει.

Τα συναισθήματα και τα χαμόγελα περίσσεψαν, γεγονός που από μόνο του αποτελεί την επιτυχία της προσπάθειας. Οι δε προπονητές έμειναν ικανοποιημένοι από τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών, καθώς αρκετοί από αυτούς βελτίωσαν και τις ατομικές επιδόσεις τους σε μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή. Ο Σύλλογος πλέον επιστρέφει στη βάση του, όπου οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά με τους νέους στόχους να έχουν ήδη τεθεί, καθώς η αγωνιστική σεζόν μόλις ξεκίνησε!».