Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 02:48

Όπως πέρυσι... η Καλαμάτα κόντρα στα Χανιά

φωτό αρχείο φωτό αρχείο

Με την αισιοδοξία να επαναλάβει το «διπλό» που έφερε πέρυσι στο γήπεδο του Πλατανιά με αντίπαλο τα Χανιά, σε ένα ματς με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Λουκίνα, εκστράτευσε η «Μαύρη Θύελλα» στο «νησί των γενναίων». Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος η τοπική ομάδα, προερχόμενη από το 0-0 με την Παναχαϊκή στην Παραλία, αντιμετωπίζει σήμερα στις 15.00 στο γήπεδο των Περιβολίων τον γηπεδούχο Α.Ο. Χανίων που δεν έχει βγει ακόμα εκτός Κρήτης, σημειώνοντας ήττα στην έδρα του από την Παναχαϊκή στην πρεμιέρα, κάνοντας ρεπό την 2η και νίκη στο Ρέθυμνο επί της Επισκοπής την 3η αγωνιστική.

Οι άνθρωποι των γηπεδούχων καλούν τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο, θέλοντας να δημιουργήσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα και με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τους τον Νίκο Μαναρώλη, ευελπιστούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα, ποντάροντας ιδιαίτερα στο πάθος, τη διάθεση και τις κερδισμένες μονομαχίες. Η ποιοτικότερη με περισσότερες λύσεις και δυνατότητες Καλαμάτα, ας ετοιμάζεται λοιπόν για ένα δυνατό παιχνίδι, κόντρα στην πρώην ομάδα του Βασιλόγιαννη που επέστρεψε στην αποστολή μετά την ίωση που τον άφησε εκτός με τους Πατρινούς. Τα φετινά Χανιά είναι λιγότερο ποιοτικά από την περυσινή τους ομάδα όπου είχαν μπροστά να ξεχωρίζει τον Μπαίροβιτς, ξεκίνησαν μόλις τον Σεπτέμβριο την προετοιμασία τους αλλά διαθέτουν ικανό και αξιόμαχο σύνολο με τους Μάναλη, Μπάτζιο, Μπουτσάκη, Μπανγκουρά και Καπνίδη που αποκτήθηκαν την μετεγγραφική περίοδο να ξεχωρίζουν. Η «Μαύρη Θύελλα» πάντως με έμφαση σε περισσότερη κατοχή και κυκλοφορία και βελτίωση στο κομμάτι της κίνησης χωρίς τη μπάλα, ελπίζουμε να μην... σπαταλήσει χρόνο και να φτάσει στη νίκη που είναι ο βασικός της στόχος. Όντας εκ των επίδοξων πρωταθλητών της κατηγορίας, σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζεται οι γηπεδούχοι θα διψούν να την κοντράρουν. Οι «μελανόλευκοι» ταξίδεψαν πλήρεις στα Χανιά, με μοναδικούς απόντες τον τιμωρημένο Καραγκούνη και τον Μοζέρ.  Αναλυτικά την αποστολή της Καλαμάτας απαρτίζουν οι:

Ταΐρης, Μέντες, Ασίγκμπα, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Αναστασόπουλος, Παπατόλιος, Μπενίτεζ, Ματέους, Τριανταφυλλάκης, Κόκκορης, Μπόρχες, Πασάς, Ρόβας, Αρναρέλλης, Βασιλόγιαννης, Τάτος, Ασαμόα.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αριστείδης Βάτσιος του συνδέσμου Δυτ. Αττικής. O 36χρονος ρέφερι έχει σφυρίξει φέτος την Μαύρη Θύελλα στον νικηφόρο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με την Προοδευτική ενώ πέρυσι ήταν ο ρέφερι της αναμέτρησης Καλαμάτας – Χανιά στη Μεσσήνη (1-1), αφήνοντας με παράπονα τους γηπεδούχους.

Βοηθοί οι Πλάκας – Μανούρας (Δυτ. Αττικής) και 4ος ο Μόσχου (Λασιθίου).

 

Σε παιχνίδια που έγιναν χθες για τον 2ο όμιλο:

Ολυμπιακός Β – Ηλιούπολη 0-1

ΑΕΚ Β – ΠΑΟ Ρουφ 3-1,

 

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

 

Κυριακή 27/11

15:00 Χανιά – Καλαμάτα

15:00 Παναχαϊκή – Απόλλων Σμύρνης

15:00 Ηρόδοτος – Αιγάλεω

 

Δευτέρα 28/11

15:00 ΟΦ Ιεράπετρας – Προοδευτική

15:15 Κηφισιά – Athens Kallithea (EΡΤ3)

Ρεπό: Επισκοπή.