Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 18:01

Έτρεξαν 80 χιλιόμετρα στη Γύρα της Μάνης ο Βαγγέλης Μπάκας και ο Αλέξης Λαμπίρης

Βαγγέλης Μπάκας Βαγγέλης Μπάκας

Μια ακόμη σκληρή δοκιμασία έφερε εις πέρας ο Βαγγέλης Μπάκας, ο οποίος συμμετείχε και τερμάτισε δυνατός και υγιής στην 4η Γύρα Μάνης, που είναι αγώνας υπεραπόστασης 80,5 χιλιομέτρων, από την Αρεόπολη και την Αποσκιερή Μάνη στην Προσηλιακή και πίσω. Στον αγώνα από τη Μεσσηνία έτρεξε και τερμάτισε και ο Αλέξης Λαμπίρης...

 

Τον αγώνα διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Αγώνων Μεγάλων Αποστάσεων “Οι Αθάνατοι”, υπό την αιγίδα του Δήμου Ανατολικής Μάνης το Σάββατο 11 Μαρτίου.


Ο Βαγγέλης Μπάκας και συναθλητές του στη Γύρα της Μάνης

Στην 1η θέση τερμάτισε η Φινλανδή Noora Honkala, στην 2η ο Γιάννης Δημόπουλος, ενώ την 3η θέση κατέκτησε ο Lukasz Sagan. Ο Βαγγέλης Μπάκας, που έτρεξε με το σήμα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμάτας, τερμάτισε στην 8η θέση σε οχτώ ώρες και 50 δευτερόλεπτα. Ο Αλέξης Λαμπίρης έτρεξε με το σήμα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και τερμάτισε σε εννιά ώρες, 57 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα.

Σημειώνεται ότι στους αγώνες έτρεξε και τερμάτισε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στο Μπάσκετ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με χρόνο 11 ώρες, 42 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα.


Αριστερά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στο Μπάσκετ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος