Τρίτη, 02 Μαϊος 2023 12:45

Εντυπώσεις και συγχαρητήρια από το Kalamata Running Project για τον Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας

Εντυπώσεις και συγχαρητήρια από το Kalamata Running Project για τον Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας

Τις πολύ θετικές εντυπώσεις του για τον 20ο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας, που διεξάχθηκε το Σάββατο, καθώς και τα συγχαρητήριά του προς τον διοργανωτή Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, επισημαίνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Kalamata Running Project…

Συγκεκριμένα ο Σύλλογος σημειώνει: «Με 60 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε ο Γ.Σ. Kalamata Running Project στον Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (29/04/23). Σε μια πολύ ωραία διαδρομή που περνούσε από την κεντρική πλατεία, το σιδηροδρομικό πάρκο, το λιμάνι και την παραλιακή οδό οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου χάρηκαν τις συμμετοχές τους και τις προσπάθειες τους στον αγώνα των 10χλμ τρεξίματος αλλά και δυναμικού βαδίσματος, ενώ αρκετοί έκαναν και ατομικά ρεκόρ.

Ο καλός καιρός ευνόησε τις προσπάθειες των δρομέων, ενώ ο κόσμος που παρακολουθούσε ενίσχυσε με τα χειροκροτήματα την προσπάθεια τους. Οι προπονητές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις προσπάθειες όλων των αθλητών-τριών, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι όλοι χάρηκαν την συμμετοχή τους. Η προπονητική δράση του Συλλόγου συνεχίζεται κάθε Δευτέρα- Τετάρτη-Παρασκευή στις 19:30 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, ενώ ο Σύλλογος θα λάβει μέρος και σε άλλους αγώνες έως το τέλος της σεζόν. Κλείνοντας, ο Σύλλογος συγχαίρει τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας (ΣΔΥΜ) για την άρτια διοργάνωση του αγώνα».