Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 11:27

Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ευχαριστεί τον δήμαρχο αλλά και παρεμβαίνει εμμέσως στα προεκλογικά!...

Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ευχαριστεί τον δήμαρχο αλλά και παρεμβαίνει εμμέσως στα προεκλογικά!...

ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ

Παρέμβαση προεκλογικού χαρακτήρα κάνει με έμμεσο τρόπο η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, σημειώνοντας πως «ευελπιστούμε ότι, επί δημαρχοντίας κ. Αθανάσιου Βασιλόπουλου, το μεγάλο όνειρο της Καλαμάτας και γενικότερα της Μεσσηνίας, το ΄΄ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ΄΄, θα γίνει πραγματικότητα». Η ευχή της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για τη δημιουργία του Παλαί Ντε Σπορ από τον Θανάση Βασιλόπουλο περιλαμβάνεται σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή της για τις μπασκέτες που εγκαταστάθηκαν στην Τέντα, οι οποίες έχουν προδιαγραφές FIBA…

 

Σημειώνει συγκεκριμένα η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στο ευχαριστήριό της: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., ευχαριστεί θερμά, δημόσια τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Αθανάσιο Βασιλόπουλο, για την ολοκλήρωση αντικατάστασης και τοποθέτησης δύο νέων ηλεκτροϋδραυλικών μπασκετών στο Κ.Δ.Γ. ΄΄ΤΕΝΤΑ΄΄ Καλαμάτας,  οι οποίες έχουν προδιαγραφές F.I.B.A., εγκεκριμένων για αγώνες υψηλού επιπέδου.

   Οι νέες σύγχρονες μπασκέτες θα καλύπτουν τις ανάγκες όλων των ομάδων.    

   Σημαντικό γεγονός είναι ότι, το συγκεκριμένο αυτό μεγάλο έργο, όπως και η ενεργειακή αναβάθμιση της ΤΕΝΤΑΣ, η οποία κοντεύει να ολοκληρωθεί, ήταν ένα αίτημα αρκετών χρόνων της Ένωσής μας, τις διαδικασίες του οποίου ξεκίνησε ο πρώην Πρόεδρος κ. Γιάννης Κουτραφούρης.

   Μετά τις παραπάνω ευχάριστες εξελίξεις, η ΤΕΝΤΑ θα είναι απόλυτα λειτουργική ΄΄χειμώνα – καλοκαίρι΄΄, ώστε να αθλείται χωρίς προβλήματα όλη η νεολαία της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας και της ευρύτερης περιοχής γενικότερα.

Παράλληλα ίσως ήρθε πλέον η ώρα, η ΤΕΝΤΑ στο άμεσο μέλλον, να φιλοξενήσει εγχώριους  και διεθνείς φιλικούς αγώνες.

 Τέλος ευελπιστούμε ότι, επί δημαρχοντίας κ. Αθανάσιου Βασιλόπουλου, το μεγάλο όνειρο της Καλαμάτας και γενικότερα της Μεσσηνίας, το ΄΄ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ΄΄, θα γίνει πραγματικότητα».