Τρίτη, 07 Μαϊος 2024 10:29

Η νέα διοίκηση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Καλαμάτας στον δήμαρχο

Η νέα διοίκηση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Καλαμάτας στον δήμαρχο

Για τις δραστηριότητες του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Καλαμάτας, την υποστήριξη που χρειάζεται αλλά και το πως μπορεί να συμβάλει στη γενικότερη προσπάθεια πολυδιάστατης  ανάπτυξης της περιοχής, ενημέρωσε τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο,  η νέα διοίκηση του Ομίλου, σε συνάντησή τους τη μεγάλη εβδομάδα στο παλιό Δημαρχείο…

 

Όπως ανακοίνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καλαμάτας, τον δήμαρχο επισκέφθηκε «αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου  του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Καλαμάτας αποτελούμενη από τον πρόεδρο Γιώργο Γεωργούλη, τον Αντιπρόεδρο Παναγιώτη Κανελλόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Σαραντόπουλο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν αρχικά η γνωριμία με την νέα διοίκηση και τις δραστηριότητες του Ομίλου, ενώ στην συνέχεια συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Ομίλου σχετικά με τις εξελίξεις στη λειτουργία και τις προοπτικές της Μαρίνας Καλαμάτας και ποιες είναι οι προθέσεις του Δήμου, ενώ ενημερώθηκε από τον Όμιλο σχετικά με την ανάγκη υποστήριξης των ναυταθλητικών σκαφών ανοικτής θαλάσσης που πλέον αναγνωρίζονται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού βάσει της ετήσιας αγωνιστικής τους δραστηριότητας.

Αυτό που έγινε σαφές στη συνάντηση είναι ότι ο Όμιλος είναι έτοιμος να συμβάλει με τις απόψεις και την εμπειρία του ώστε να αναβαθμιστούν οι υφιστάμενες υποδομές και να ωφελήσουν πολυδιάστατα την ανάπτυξη της περιοχής.

Τέλος, από τον Όμιλο παρουσιάστηκαν οι επιδιώξεις που έχει για το μέλλον σχετικά με τις δραστηριότητές του και πως μπορεί ο Δήμος να τις υποστηρίξει θεσμικά. Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε να γίνουν περαιτέρω συναντήσεις για την δρομολόγηση συγκεκριμένων δράσεων το επόμενο διάστημα».