Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 15:04

Χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Τζούντο ο Παναγιώτης Σπηλιώτης

Ο Παναγιώτης Σπηλιώτης με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δημήτρη Μιχαηλίδη και τον προπονητή του Παναγιώτη Μαρκάκη Ο Παναγιώτης Σπηλιώτης με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δημήτρη Μιχαηλίδη και τον προπονητή του Παναγιώτη Μαρκάκη

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε στη Ρουμανία, στην πόλη Clouj Napoka, από τις 15 έως τις 16 Ιουνίου, ο Παναγιώτης Σπηλιώτης, πρωταθλητής του Αθλητικού Συλλόγου Τζούντο Καλαμάτας. Με τον Σύλλογο συμμετείχαν ακόμη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ο Δημήτρης Σπηλιώτης και ο Αθανάσιος Κοντούλης. Σημειώνεται είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που πρωταθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Τζούντο Καλαμάτας ανεβαίνουν στο βάθρο του Βαλκανικού Πρωταθλήματος. 

 

Ο προπονητής του Συλλόγου, Παναγιώτης Μαρκάκης, δήλωσε: “Οι αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου καθώς συμμετέχουν οι καλύτεροι τρεις πρώτοι αθλητές από κάθε Βαλκανική χώρα.

Όσον αφορά τους Καλαματιανούς Πρωταθλητές μας, να σας πω ότι τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έδειξαν σε όλους ότι μπορούν με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια να καταφέρουν πολλά.

Ο Χάλκινος στην κατηγορία του Σπηλιώτης Παναγιώτης στον πρώτο αγώνα νίκησε τον Τούρκο Hasgul, στον δεύτερο τον Ρουμάνο Onutu, στον τρίτο τον Βόσνιο  Skilevic, στην συνέχεια έχασε από τον Βόσνιο Antic (ένας αγωνας που ο Καλαματιανός αθλητής μας θα είχε πάρει πολλούς πόντους αλλά όπως φάνηκε αδικηθήκαμε παρά πολύ από την διαιτησία, καθώς αν τον κέρδιζε θα περνούσε τελικό), στην συνέχεια έπαιξε τον πέμπτο αγώνα για την τρίτη θέση και κέρδισε τον Βόσνιο Sikulajak.

Ο Σπηλιώτης Δημήτρης και ο Κοντούλης Θάνος είχαν από μια νίκη και 2 ήττες, οι οποίες στέρησαν και στους δυο την πρόκριση τους για μια θέση στα μετάλλια.

Να σημειώσουμε ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στους Βαλκανικούς αγώνες Τζούντο, ο Α.Σ.Τζούντο Καλαμάτας βρίσκεται κάθε φορά στο βάθρο των μεταλλίων και αυτό οφείλεται στην σωστή, με πειθαρχία και με στόχους, προπόνηση που γίνεται στο σύλλογο μας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους γονείς και αθλητές του Τζούντο Καλαμάτας.

Ευχαριστώ την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο και τον Πρόεδρο της Μιχαηλίδη Δημήτρη για την άψογη συνεργασία που είχαμε στους αγώνες και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Καλαματιανή οικογένεια Παπασταθόπουλου για την έμπρακτη συνεισφορά και την στήριξη των αθλητών του συλλόγου μας”.