προπονητής. Επειδή δε ο Αντώνης Νικολετάκης, χαίρει εκτίμησης με το έργο του στην ομάδα, αλλά κάτι πρέπει να γίνει να ξυπνήσει αυτή, παραμένει στο σύλλογο αναλαμβάνοντας την εποπτεία της υποδομής.
Ο επίσης έμπειρος Παύλος Νώντας επιστρέφει, μπαρουτοκαπνισμένος, έχει υπηρετήσει το σύλλογο, στη διοίκηση του οποίου εκτιμούν πως την ώρα αυτή διαθέτει το ύφος, τον τρόπο, τη δυναμική να ταρακουνήσει τα ύδατα – μέρες που ήταν…
Η Καλαμάτα BC έχει μπροστά της την πρόκληση της αναμέτρησης με τον Πήγασο στο Άστρος που δείχνει να αποτελεί ματς – πρόωρο τελικό. Εκτός έδρας οι «μελανόλευκοι» πληρώνουν την αδυναμία τους να πάρουν νίκη, επειδή δε αρχίζουν να γίνονται οριακές οι καταστάσεις στον όμιλο, αποφασίστηκε τώρα και ενόψει Άστρους το ηλεκτροσόκ.
Ενός κακού όμως… Ίσως και μέσα στην ημέρα έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι της ομάδας τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Καραγιαννίδης μετά τον τραυματισμό του κόντρα στην Αχαγιά που, υπάρχει μεγάλη αγωνία στην ομάδα αν είναι σοβαρός ή όχι.
Στην πρώτη περίπτωση, ο παίκτης που αποτελεί πολύτιμη μονάδα θα τεθεί εκτός πλάνων για κάνα μήνα περίπου, αν όμως όλα είναι καλά με το πόδι του, θα μπορέσει να ταξιδέψει στο Άστρος. Φυσικά, σε περίπτωση απώλειας στην παρούσα φάση του Καραγιαννίδη, τροποποιούνται τα πλάνα τα μεταγραφικά, αφού αλλάζουν πλέον οι ανάγκες στο ρόστερ.
Ο Νώντας που αναμένεται αύριο να ανακοινωθεί επίσημα ότι αναλαμβάνει τα ηνία, θα κληθεί να διαχειριστεί και αυτή την… έκτακτη κατάσταση, όπως και να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον Σέρβο Πρέλεβιτς, για τον οποίον ίσως η αναμέτρηση της Κυριακής είναι κομβική.
Το σίγουρο είναι πως οι ρυθμοί στην προπόνηση και η ένταση στη λειτουργίας της BC θα ανέβουν κατακόρυφα
Η αισιοδοξία δε μειώνεται στο στρατόπεδο της Καλαμάτας BC, που έχει μάθει να παλεύει στα δύσκολα και όπως προαναφέραμε σε μια κρίσιμη καμπή της χρονιάς, οι καλαματιανοί ευελπιστώντας και στη τύχη, εύχονται όχι άλλες ταλαιπωρίες και με όλες τις δυνάμεις να διεκδικήσουν την καλύτερη δυνατή συνέχεια.
Αρ. Μητρώου Μ.Η.Τ. 262004