Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026 00:07

Γκολ για σεμινάριο στο Παναργειακός – Αιγάλεω δείγμα της δουλειάς του Σάκη Παπαβασιλείου

Γκολ για σεμινάριο στο Παναργειακός – Αιγάλεω δείγμα της δουλειάς του Σάκη Παπαβασιλείου

Πραγματικά αξίζει να το δεις. Το γκολ του Κονέ στο 14΄ στον πρόσφατο αγώνα για τα play-outs Παναργειακός – Αιγάλεω που άνοιξε το σκορ για λογαριασμό των γηπεδούχων και έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα. Γκολ για σεμινάριο. Οι «Λύκοι» λίγο κάτω από τη σέντρα, ανακτούν την κατοχή. Αλλάζουν κυριολεκτικά 20 πάσες, για να φτάσουν στο γκολ, εξίσου υπέροχο, πολύ καλή εκτέλεση, εντυπωσιακό τελείωμα.

Όπως εντυπωσιακή ήταν όλη η κυκλοφορία της μπάλας, κυρίως όμως ο τρόπος με τον οποίο παίρνουν θέση, την… υποδέχονται και την αλλάζουν με σιγουριά και ασφάλεια οι παίκτες του Παναργειακού, σε μια φάση που αποτελεί ξεκάθαρα καθρέπτη της δουλειάς, του έργου και της επιμονής στο καλό, κυρίαρχο ποδόσφαιρο του εργατικού και ικανότατου Μακεδόνα τεχνικού του Παναργειακού Σάκη Παπαβασιλείου.

Ο Παναργειακός δεν κατάφερε να παραμείνει στη SL2. Έγιναν λάθη, υπήρχαν αστοχίες, κλήθηκε ο Παπαβασιλείου λίγο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου να αλλάξει την… ιστορία, έκανε ότι καλύτερο μπορούσε, με τα μέσα που διέθετε και τις δυνατότητες που είχε η ομάδα σε κινήσεις που έγιναν, η προσπάθειά του αναγνωρίστηκε, η αγωνιστική εικόνα του Αργείτικου συλλόγου βελτιώθηκε, αλλά δεν έφτανε αυτό να σωθεί η ομάδα.

Στην εποχή Παπαβασιλείου πάντως ο Παναργειακός με την πλάτη στον τοίχο για τα καλά μάλιστα, εμφανίστηκε ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια και δεν τα παράτησε, ούτε… σκόρπισε, βελτιώνοντας εικόνα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Δούλεψε να παίξει όσο καλύτερα μπορούσε και πέτυχε ο αξιόλογος τεχνικός να πάρει το 100% από τους παίκτες του.

Η διοίκηση είναι ικανοποιημένη από την προσφορά και το έργο του και έχει θέσει υπόψη του την παραμονή στο Άργος.

Για τον Παπαβασιλείου ωστόσο υπάρχει ήδη κινητικότητα και ενδιαφέρον και από ομάδες της SL2, ο ίδιος στο περιβάλλον του δηλώνει πως θέλει το χρόνο του να ξεκουραστεί, να ηρεμήσει και να αποφασίσει χωρίς φυσικά να αποκλείει τίποτα για το μέλλον του.

Η τελευταία χρονιά ήταν δύσκολη… Δε φοβήθηκε να δοκιμάσει στα δύσκολα, δεν κατάφερε αποτέλεσμα που να δικαιώνουν τη δουλειά του, αλλά παραμένει πάντα σταθερή αξία στην κατηγορία, έχοντας καταγράψει επιτυχίες και ανόδους στο παρελθόν που δε σβήνονται και χαρακτηρίζουν το προπονητικό του αποτύπωμα.

Πεισματάρης, ασυμβίβαστος με υπομονή και επιμονή στο σωστό παίξιμο για την ομάδα του, στήριξη σε εξελίξιμους παίκτες και γνώση πλέον της κατηγορίας, κλείνει τη σεζόν με… μετάλλιο το γκολ του Κονέ, γκολ όλης της ομάδας σίγουρα από αυτά που σφράγισαν τη φετινή SL2 που δεν αφήνει και πολλά καλά και εντυπωσιακά να θυμόμαστε…

Απολαύστε το: