Οι εργασίες δε σταματούν ούτε όταν ο καιρός δεν είναι ιδανικός. Παρά... προσκόμματα που κατά καιρούς κάνουν την εμφάνισή τους (λες και κάποιοι δε θέλουν να δουν το έργο να ολοκληρώνεται ή χαίρονται να καθυστερήσει !!!) τα συνεργεία δουλεύουν, το στοίχημα να μπει όσο πιο γρήγορα η Καλαμάτα στο “σπίτι” της παραμένει μεγάλο.
Έχει δρομολογηθεί η προμήθεια των καθισμάτων που θα τοποθετηθούν στις κερκίδες. Σύντομα δηλαδή θα “γεμίσει” πάλι το Στάδιο καθίσματα που πρόκειται να μπουν κατά τις προδιαγραφές που έχουν οριστεί μεταξύ άλλων και βάση του σχεδίου πυρασφάλειας που απαίτησε για την εγκατάσταση η αρμόδια Πυροσβεστική υπηρεσία.
Όλα θα γίνουν βάση προδιαγραφών, στο πλαίσιο που προαναφέραμε καθορίστηκαν οι ζώνες, οι διάδρομοι και οι υπεύθυνοι με το που που παραλαμβάνουν καθίσματα σιγά-σιγά θα δρομολογήσουν να στήνουν. Οι κερκίδες θα βαφτούν, έχουν ήδη στεγανοποιηθεί.
Η εταιρεία Γεννάτος που έχει αναλάβει το έργο επιλαμβάνεται παράλληλα παρεμβάσεων στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νίκαιας, να είναι και αυτός σύμφωνος με τα απαραίτητα και προβλεπόμενα.
Αρ. Μητρώου Μ.Η.Τ. 262004