ECO BAT
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2026 08:33

Παπά επειγόντως να αγιάσει στην Καλαμάτα Basket - Αποφασίζει μεταγραφή

Παπά επειγόντως να αγιάσει στην Καλαμάτα Basket - Αποφασίζει μεταγραφή

Τέτοια κακοδαιμονία... Ούτε ένας, ούτε δυο... πέντε παίκτες έχουν τεθεί εκτός πλάνων Κορογώνα για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής εκτός έδρας με το Μανδραϊκό (την Κυριακή στις 17.00) , οι τρεις μάλιστα θα μείνουν κερκίδα για αρκετό καιρό επιπλέον!!! Έχουμε και λέμε: Καρούτας (ώμος), Καννής (φωτό - ετοιμάζεται για χειρουργειο, σοβαρός ο τραυματισμός του με τον Άρη Πετρούπολης στη Μεσσήνη),

Καρακαξής (διάστρεμμα), Σκοπέτος (μέση) και Αλεξανδρόπουλος !!!!!

Για τον μεταγραφέντα από το Καναλάκι η χρονιά χάθηκε. Η απουσία Σκοπέτου, Αλεξανδρόπουλου κρίνεται σοβαρή. Ανοικτό έτσι είναι το ενδεχόμενο αν βρει λύση κατάλληλη η ομάδα να κινηθεί για την ενίσχυση της περιφερειακής της γραμμής. “Πονάει” περισσότερο.

Αν χρειασυεί θα γίνει και υπέρβαση, αρκεί η επιλογή να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και να είναι παικτικά έτοιμη (και υγιέστατη... φτου-φτου, εδώ που φτάσαμε).

Το καλό της πολυπληθούς παρουσίας παικτών στην προετοιμασία, εδώ φαίνεται, αφού η ΚΒ έχει 10άδα για την έξοδο στη Μάνδρα, να καλύψει τις αγωνιστικές της ανάγκες, αλλά τα κενά που έχουν προκύψει είναι σοβαρά.

Παρ’ όλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία και ο κόουτς αναζητεί τα κατάλληλα σχήματα να διατηρηθεί η ομάδα αξιόμαχη και ανταγωνιστική, στο δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι της στην κατηγορία, επιδιώκοντας να συνεχίσει με νίκη.

Κόντρα στον Μανδραϊκό θα παίξει σε ματς κεκλεισμένων των θυρών, καλό αυτό να αποφύγει την κερκίδα που κατά παράδοση στα γήπεδα (γενικά) της Δυτικής Αττικής είναι... καυτή.

Με σημαντικές απουσίες λοιπόν ολοκληρώνει την προετοιμασία η καλαματιανή ομάδα, ενόψει της αναμέτρησης με ένα σκληροτράχηλο αντίπαλο όπως χαρακτηρίζεται ο Μανδραϊκός, στην ΚΒ μια φορά να ξανακάνουν αγιασμό το σκέφτονται...