Επίσης, το μεσημέρι συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Φάρις, το οποίο ενέκρινε τα έξοδα των ομάδων που θα δώσουν παραστάσεις στο Φεστιβάλ, καθώς και τα έξοδα για την παράλληλη εκδήλωση. Σημειώνεται ότι το Φεστιβάλ θα γίνει από τις 12 έως τις 19 Ιουλίου.
Οι ομάδες που θα έρθουν φέτος, θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες, καθώς εκκρεμούν ακόμη κάποιες λεπτομέρειες.
Πάντως, μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου επέμειναν ότι τα έξοδα πρέπει να συμπιεστούν όσο περισσότερο γίνεται, δεδομένης της γενικής οικονομικής κατάστασης. Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Χορού, Βίκυ Μαραγκοπούλου, διαβεβαίωσε ότι γίνεται κάθε προσπάθεια μείωσης του κόστους, τονίζοντας άλλωστε ότι πάντα οι δαπάνες που γίνονται είναι μικρότερες από όσες προβλέπει ο εγκεκριμένος προϋπολογισμός.
Επίσης, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Φάρις εγκρίθηκε η πραγματοποίηση των εκπαιδευτικών σεμιναρίων που γίνονται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ και καθόρισε το ύψος των διδάκτρων, τα οποία θα είναι ελαφρώς μειωμένα.
Στ.Μ.