Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 16:02

Κάλεσμα από το δήμαρχο στην 1η Γιορτή Νυχτερινής Κολύμβησης Καλαμάτας

Παναγιώτα Ντίντα, Παναγιώτης Νίκας, Δημήτρης Βεργόπουλος Παναγιώτα Ντίντα, Παναγιώτης Νίκας, Δημήτρης Βεργόπουλος

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ 
Πρόσκληση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Καλαμάτας να διασκεδάσουν και να στηρίξουν τα καταστήματα της Παραλίας, στο πλαίσιο της 1ης Γιορτής Νυχτερινής Κολύμβησης, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή από τις εννέα το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, απεύθυναν σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, η εντεταλμένη για θέματα τουρισμού δημοτική σύμβουλος Παναγιώτα Ντίντα και ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Βεργόπουλος. Όπως τόνισαν, θα είναι μια εκδήλωση ξεγνοιασιάς με μουσικές, με βεγγαλικά, με νυχτερινό μπάνιο, με εκπλήξεις από το Δήμο και καταστήματα της Παραλίας, ενώ για την αντιμετώπιση τυχόν απροόπτων θα βρίσκονται σε ετοιμότητα ναυαγοσώστες του Δήμου, εθελοντές των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού και το Λιμενικό Σώμα Καλαμάτας…

Ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, τόνισε ότι ο σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι διπλός, η ψυχαγωγία των κατοίκων και των επισκεπτών αλλά και η οικονομική υποστήριξη των επιχειρήσεων της Παραλίας.
Η Παναγιώτα Ντίνα σημείωσε ότι το επίκεντρο των εκδηλώσεων, σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα του Δήμου, θα είναι η περιοχή μεταξύ του θαλάσσιου παιδότοπου με τα φουσκωτά παιχνίδια και του ξενοδοχείου «HorizonBlue», πριν από τη συμβολή της Ναυαρίνου με την Καρακούση και κάτω από το δημοτικό χώρο όπου σταθμεύουν οι λουόμενοι και οι περιπατητές. Όπως σημείωσε, η θάλασσα θα φωτιστεί ώστε όσοι θέλουν να κάνουν ξέγνοιαστα το νυχτερινό μπάνιο τους, dj θα παίζουν μουσική, το πρόγραμμα θα μεταδίδεται ζωντανά από ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης, η επιχείρηση «Κωστέας» θα προσφέρει δωρεάν νερό, ενώ κάποια καταστήματα έχουν ετοιμάσει το δικό τους πρόγραμμα. Θα είναι μια πολύ όμορφη βραδιά, που θα συμβάλει και στην προβολή του παραλιακού μετώπου της πόλης, τόνισε η κ. Ντίντα ενώ, τέλος, τόνισε ότι όσοι κάνουν μπάνιο θα πρέπει να σεβαστούν τις ιατρικές οδηγίες, δηλαδή να μην έχουν φάει ή πιεί προηγουμένως, καθώς επίσης θα πρέπει να μην πιούν όσοι θα οδηγήσουν μετά.
Ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερη εκδήλωση με σκοπό την ενίσχυση των επιχειρήσεων της Παραλίας και την προβολή του παραλιακού μετώπου τόνισε και ο Δημήτρης Βεργόπουλος, που ευχαρίστησε θερμά τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές και τους χορηγούς, ενώ κλείνοντας ευχήθηκε καλή διασκέδαση σε όλους.
Στ.Μ. 

 

Πολυμέσα