Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016 09:23

Δωρεάν θεατρικά σεμινάρια από την Αυτοσχέδια Σκηνή

Δωρεάν θεατρικά σεμινάρια από την Αυτοσχέδια Σκηνή

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Δωρεάν μονοήμερα σεμινάρια θεάτρου για ενήλικες, εφήβους, παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς ξεκινά η θεατρική ομάδα Αυτοσχέδια Σκηνή, που εδρεύει στην Καλαμάτα, Μπενάκη 19, στο Ιστορικό Κέντρο...

Το θεατρικό εργαστήρι αρχίζει κανονικά τη λειτουργία του τον Οκτώβρη με εβδομαδιαία μαθήματα για ενήλικες, παιδιά και εφήβους και με μηνιαία σεμινάρια θεάτρου για εκπαιδευτικούς και γονείς.

Στο θεατράκι της ομάδας, θα ανέβουν φέτος τρεις προγραμματισμένες παραστάσεις. Τον Οκτώβρη, η Μαρία Σκαφιδά, θα ερμηνεύσει και θα σκηνοθετήσει παραμύθια για ενήλικες και μεγάλα παιδιά. Τον Ιανουάριο η ομάδα θα παρουσιάσει μια συρραφή σατιρικών ποιημάτων του Γεωργίου Σουρή, ενώ τα Χριστούγεννα θα ανέβουν διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Αφηγήσεις παραμυθιών και διηγημάτων θα παρουσιαστούν και σε σχολεία της Μεσσηνίας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θεατρικό εργαστήρι, θα βρείτε στην ανανεωμένη σελίδα της ομάδας: www.aftosxediaskini.blogspot.com.

Για τα δωρεάν σεμινάρια μπορείτε να κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά στο https://goo.gl/forms/NsyBNdmfbxr3CkZ63 ή στα τηλέφωνα 2721550787 και 6908676277.