Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 14:08

Γιώργος και Γιούλα...

Γιώργος και Γιούλα...

Δυο αγαπημένοι φίλοι μας ένωσαν τις ζωές τους το Σάββατο στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, στην Καλαμάτα. Ο πολιτικός μηχανικός Γιώργος Μουντανέας και η συνάδελφος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Ελευθερία» Γιούλα Σαρδέλη, ανήκουν πλέον στο «κλαμπ των παντρεμένων»...

Συγγενείς και φίλοι ήταν όλοι εκεί αυτό το όμορφο φθινοπωρινό βράδυ με πανσέληνο, για να χαρούν μαζί τους και να τους ευχηθούν κάθε ευτυχία. Κουμπάροι του ζευγαριού, δύο επίσης καλοί φίλοι από τον δημοσιογραφικό χώρο. Η δημοσιογράφος της ΕΡΑ Καλαμάτας Μαρία Τομαρά και ο εικονολήπτης του τηλεοπτικού σταθμού BEST Γιώργος Μπελογιάννης. 

Την έκπληξη έκανε η νύφη, φτάνοντας στην εκκλησία με τη στολισμένη τρίκυκλη μηχανή του πρώην προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Γιώργου Καραμπάτου! Ο αέρας δε χάλασε καθόλου το τέλειο χτένισμά της, με τη λευκή κουάφ και το τούλινο βέλο. Πρωτότυπο και το ντύσιμο στα παρανυφάκια, που φορούσαν όλα μπλούζες με το λογότυπο «Mr Booze», την καλαματιανή ροκ μπάντα, όπου συμμετέχουν ως μουσικοί ο γαμπρός και ο κουμπάρος. Έξυπνο και το σχέδιο στις μπομπονιέρες: Ένα «γ2» (γάμα εις το τετράγωνο) ήταν το σχήμα του διακοσμητικού πάνω στο τούλι με τα κουφέτα.

Το ρύζι έπεσε άφθονο μετά την τελετή, ενώ ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας στο «Belvedere» της Βέργας…

Γιώργο - Γιούλα, βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους!!!

Kalamata Journal

Ακολουθούν φωτογραφίες

Έκθεση εικόνων