Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 10:41

“Act4Youth” από το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα στην Καλαμάτα

ΤΕΤΑΡΤΗ 
Ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση με τίτλο "Είμαστε μια χαμένη γενιά;" διοργανώνει για την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στο Baba Yaga της Καλαμάτας, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και οι ακτιβιστές του, όπως σημειώνεται στη σχετική πρόσκληση...

Ομιλητές θα είναι οι: Θανάσης Τσαλδάρης, συντονιστής PES Καλαμάτας, Βασιλική Σουλαδάκη, μέλος  Κ.Π.Ε. ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Πάζιος, γραμματέας ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας, Παναγιώτης Τσελέκης, υπεύθυνος νεολαίας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ. και εντάσσεται σε ένα πλαίσιο πανευρωπαϊκών δράσεων με τίτλο Act For Youth, που θα πραγματοποιηθούν τη συγκεκριμένη μέρα. "Νέοι από 50 πόλεις όλης της Ευρώπης ενώνουν τις φωνές τους και απαντούν στη βαθιά κρίση των κοινωνικοοικονομικών ανισοτήτων και της δημοκρατίας. Ζητούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σημαντική αύξηση των πόρων που κατανέμονται για την εργασία, την εκπαίδευση, την κινητικότητα και την πρόσβαση στον πολιτισμό των νέων αλλά και την αύξηση της φροντίδας για τα παιδιά, προτείνοντας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο.
Η δράση πραγματοποιείται με την οικονομική υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου".