Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 16:50

Πρωτοβουλία της Δημόσιας Βιβλιοθήκης για το Κέντρο Στήριξης Καλαμάτας

Πρωτοβουλία της Δημόσιας Βιβλιοθήκης για το Κέντρο Στήριξης Καλαμάτας

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 
Τρόφιμα μακράς διάρκειας για τις οικογένειες που υποστηρίζονται από το Κέντρο Στήριξης Παιδιών και Οικογένειας Καλαμάτας –Παιδικά Χωριά SOS, ξεκίνησε να συγκεντρώνει η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας, στον 4ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου…

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, «η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία της με το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Καλαμάτας – Παιδικά Χωριά SOS και θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα το έργο του, διοργανώνει για αυτές τις γιορτές εκστρατεία ενίσχυσης.
Από 12 Δεκεμβρίου 2016 έως 15 Ιανουαρίου 2017, στο χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διαρκείας για τις οικογένειες που στηρίζονται από το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Καλαμάτας.
Οι ανάγκες εστιάζονται σε: γάλα εβαπορέ και βρεφικά γάλατα, αλεύρι για όλες τις χρήσεις, σιμιγδάλι, λάδι, όσπρια, πουρέ, μέλι, ζυμαρικά, ρύζι, χυμοί, δημητριακά, κακάο, παξιμάδια, κρουασάν, χυμό ντομάτας, βρεφικές πάνες και άλλα παρεμφερή αγαθά.
Καλούμε τα μέλη μας και όχι μόνο να κάνουν πράξη την ευαισθησία τους και να συμβάλουν στην πρωτοβουλία μας αυτή. Φέτος τα Χριστούγεννα ας φροντίσει ο καθένας μας, με τα μέσα που διαθέτει, το τραπέζι κάθε οικογένειας να είναι γεμάτο».
Το τηλέφωνο επικοινωνίας με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας είναι: 27210 96818