Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 10:15

Κερδίστε προσκλήσεις για “Τα χαΐρια μας εδώ”

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΓΕΝΑΡΗ 
Προσκλήσεις για την εξαιρετική παράσταση «Τα χαΐρια μας εδώ», που παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο καφενείο «Ελλάς» στην Καλαμάτα, μπορείτε να κερδίσετε στέλνοντας μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε....

Ο πρώτος ή η πρώτη που θα στείλει μήνυμα με το όνομά του/της και θέμα "Τα χαΐρια μας εδώ", θα κερδίσει ένα δωρεάν εισιτήριο για το βράδυ της Δευτέρας 16/1 και ο δεύτερος ή η δεύτερη μια επίσης μονή πρόσκληση για την Τρίτη 17/1.

Το έργο είναι ένας θεατρικός μονόλογος, βασισμένος στο βιβλίο του Γιώργη Παπάζογλου «Τα χαΐρια μας εδώ. Oνείρατα της άκαυτης και της καμένης Σμύρνης». Στο ρόλο της μάνας του συγγραφέα Αγγέλας Παπάζογλου, η ηθοποιός Σταυρούλα Μπαρδουνιώτη.
Μια συγκλονιστική προφορική μαρτυρία με μνήμες από τη Σμύρνη, την απελευθέρωση, και την καταστροφή της, τον ξεριζωμό των Ελλήνων και τα μετέπειτα δύσκολα χρόνια τους στην Ελλάδα ως προσφύγων. Ο συγγραφέας Γιώργης Παπάζογλου παρουσιάζει τη μάνα του Αγγέλα Παπάζογλου, μια Σμυρνιά τραγουδίστρια και γυναίκα του ρεμπέτη Βαγγέλη Παπάζογλου, να αφηγείται με λαϊκή, γεμάτη μουσικότητα γλώσσα, τη ζωή της.

Η σκηνοθεσία, τα κοστούμια και οι φωτισμοί είναι του Άγγελου Μπούρα, ενώ το κείμενο έχουν επιμεληθεί ο μουσικός Γιώργος Αδαμόπουλος και η ηθοποιός Σταυρούλα Μπαρδουνιώτη.

Καφενείο "Ελλάς", Ακρίτα 187

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Εισιτήριο: 10 ευρώ και 8 ευρώ ανέργων - φοιτητικό

Προπώληση: Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας / Καφενείο Ελλάς

Πληροφορίες: 27210 92682

Με την υποστήριξη της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας

Παραστάσεις μέχρι τέλος Ιανουαρίου