Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 19:34

Έκοψαν την πίτα τους οι επαγγελματίες καλλιτέχνες φωτογράφοι

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 
Σε ζεστή ατμόσφαιρα και οικογενειακό κλίμα έκοψαν την πίτα τους την Κυριακή το βράδυ οι επαγγελματίες καλλιτέχνες φωτογράφοι Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα, στο εξοχικό κέντρο Κουκούτση, παρουσία του Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου, της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη, του εκπροσώπου του Δημάρχου Καλαμάτας, Δημήτρη Βεργόπουλου, του προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπορικών Σωματείων Θανάση Βασιλόπουλου, του προέδρου της «Φάρις» Θανάση Ηλιόπουλου, του αστυνομικού διευθυντή Μεσσηνίας ταξίαρχου Σταύρου Τουφεξή...

Ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων, Νικήτας Κώτσιαρης, σημείωσε στο καλωσόρισμα: «Εμείς οι επαγγελματίες φωτογράφοι, κρατώντας είτε μια φωτογραφική μηχανή είτε μια κάμερα, απαθανατίζουμε τις στιγμές για να γραφτεί η ιστορία της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου μας. Σήμερα, σας καλέσαμε εδώ για να γιορτάσουμε μαζί και να ευχηθούμε ο νέος χρόνος του 2017 να έχει μόνο καλές και χαρούμενες στιγμές. Ως επαγγελματίες φροντίζουμε πάντα να κάνουμε τη δουλειά μας με ζήλο και επαγγελματισμό για το καλύτερο αποτέλεσμα, βλέποντας τα πράγματα και από την καλλιτεχνική τους άποψη».

Πρόσθεσε ακόμη ότι το Σωματείο ετοιμάζει για τα μέλη του δύο σεμινάρια, ένα φωτογραφίας για τις 4 και 5 Φεβρουαρίου και ένα video, το οποίο προγραμματίζεται για τέλος Φλεβάρη ή αρχές Μάρτη. Επίσης, αναμένεται προσαρμογή και αναβάθμιση του σάιτ efne.gr, όπου τα μέλη θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με χαιρετισμούς από τους εκπροσώπους των αρχών, ενώ μοιράστηκαν και δώρα στα παιδιά των μελών του Σωματείου.

Ακολουθούν φωτογραφίες