Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 02:28

Η πίτα του Δημοτικού Συμβουλίου και το φλουρί στo δημοσιογράφο της kalamata Journal

ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΥ 
Αυτό είναι τύχη. Να πηγαίνεις καθυστερημένα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που ξεκίνησε με το κόψιμο της πίτας, να σου προσφέρουν ένα από τα δύο τελευταία κομμάτια της πίτας και να σου τυχαίνει το φλουρί! Στην KalamataJournal λοιπόν και στον δημοσιογράφο της, Σταύρο Μαρτίνο, έτυχε το φλουρί της πίτας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας. Και ο τυχερός έγινε δέκτης των ευχών της προέδρου του Σώματος, Μαρίας Οικονομάκου, όλων των δημοτικών συμβούλων και φυσικά του δημάρχου, Παναγιώτη Νίκα…

Η τελετή έγινε από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο, ενώ ο δήμαρχος και οι επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης απεύθυναν μηνύματα για ενότητα, συνεννόηση, συνεργασία ώστε ο Δήμος Καλαμάτας να αποδώσει το καλύτερο δυνατό για τους δημότες και τους κατοίκους του.
Στον τυχερό του Δήμου Καλαμάτας για το 2017 η πρόεδρος του Σώματος, Μαρία Οικονομάκου, προσέφερε ως δώρα ένα καλόγουστο διακοσμητικό γούρι και βιβλία από τη βιβλιοθήκη του Δημοτικού Συμβουλίου, δύο τόμους με ποιήματα του αείμνηστου λογοτέχνη από την Κυπαρισσία, Διονύση Πιτταρά. Δώρο έκπληξη προσέφερε στον δημοσιογράφο και ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας. Ένα βιβλίο του Δημήτρη Βάγια με τίτλο «Από το Θρίαμβο στην Προδοσία, στην Οικουμενική Τραγωδία! Και Μετά Τι;». Είναι έκπληξη γιατί το βιβλίο αναφέρεται στην επανάσταση των μπολσεβίκων στη Ρωσία και επαινεί το έργο τους, δηλαδή ένα βιβλίο απέναντι από την ιδεολογική τοποθέτηση του δημάρχου.