Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 23:43

Με το “Déjà vu 3” αρχίζει η εβδομάδα κορύφωσης του Καλαματιανού Καρναβαλιού

Κυριάκος Λιαράκος, Ηλίας Αρβανίτης, Στέλιος Μητσέας, Τάνια Τσαούση και Σωτήρης Κριτσωτάκης Κυριάκος Λιαράκος, Ηλίας Αρβανίτης, Στέλιος Μητσέας, Τάνια Τσαούση και Σωτήρης Κριτσωτάκης

ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 
Η εβδομάδα κορύφωσης του Καλαματιανού Καρναβαλιού ξεκινάει σήμερα και στο αποψινό πρόγραμμα περιλαμβάνεται μια εκδήλωση που έχει αγαπηθεί, που ο κόσμος την περιμένει πως και πως, που συνδυάζει το τραγούδι με την υποκριτική και με πολύ, πραγματικά πολύ, γέλιο. Πρόκειται για το “Déjà vu3”, ένα φεστιβάλ τραγουδιού και μίμησης, όπως τονίζουν οι διοργανωτές του. Προσκαλεσμένος φέτος ως gueststarκαι κριτής ο Νίκος Μουρατίδης. Το “Déjà vu3” θα γίνει στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, θα ξεκινήσει στις 7:30 το βράδυ, με είσοδο ελεύθερη, ενώ τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από όσους θελήσουν να προσφέρουν κάτι στον κουμπαρά που θα λειτουργήσει στην εκδήλωση, θα προσφερθούν στο Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης Μεσσηνίας…

Κάλεσμα στην εκδήλωση απεύθυναν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν μερικοί από τους διοργανωτές και συντελεστές.
Ο Στέλιος Μητσέας σημείωσε ότι είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιείται το “Déjà vu”, το οποίο ανέφερε ότι κατά γενική ομολογία κάθε χρόνο είναι και καλύτερο. Εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για τους χορηγούς της εκδήλωσης και ιδιαίτερα για το Δήμο Καλαμάτας, που έχει συμπεριλάβει το “Déjà vu” στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 5ου Καλαματιανού Καρναβαλιού.
Ο κ. Μητσέας σημείωσε επίσης ότι αποφασίστηκε φέτος τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να προσφερθούν στο Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης επειδή το Ταμείο αυτό προσέφερε μεγάλη βοήθεια στους πληγέντες από την πλημμύρα του περασμένου Σεπτέμβρη.
Στο “Déjà vu 3”, συνέχισε ο κ. Μητσέας, θα λάβουν μέρος περίπου 20 καλλιτέχνες, οι οποίοι έχουν επιλεγεί από τους διοργανωτές. Και ο λόγος που έγινε επιλογή είναι επειδή εάν συμμετείχαν όλοι όσοι επιθυμούσαν τότε η εκδήλωση θα χρειαζόταν πολλές ώρες για να ολοκληρωθεί και τελικά θα κούραζε το κοινό.
Τα βραβεία που θα δοθούν θα είναι δύο, ένα για την καλύτερη ερμηνεία και ένα για την καλύτερη σκηνική παρουσία, ενώ στο κοινό θα προσφερθούν, ύστερα από κλήρωση, δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχειακή μονάδα γειτονικού νομού. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους Νίκο Μουρατίδη, Άστρη Μαυρέα, Γιώργο Κρυπάρο, Κυριάκο Λιαράκο και Έφη Σπηλιωπούλου.
15895103_10154309693651801_1569696897772744670_n.jpg
Ο περσινός νικητής, Ηλίας Αρβανίτης, ένας κανονικός Νότης Σφακιανάκης
Κατά τη συνέντευξη Τύπου μίλησε και ο περσινός νικητής του “
Déjà vu” Ηλίας Αρβανίτης, ο οποίος τραγούδησε με τρόπο εξαιρετικό Νότη Σφακιανάκη, αντιγράφοντας επίσης εξαιρετικά τη σκηνική του παρουσία. Ο περσινός νικητής τόνισε ότι το πιο σημαντικό με το “Déjà vu” είναι αφενός ότι κάθε χρόνο στηρίζεται κάποια φιλανθρωπική προσπάθεια και αφετέρου ότι πρόκειται για μια καινοτόμα εκδήλωση που προβάλλει άτομα με καλλιτεχνικό ταλέντο.
Ότι η αποψινή βραδιά θα είναι υπέροχη, αξέχαστη, τόνισαν επίσης οι παρουσιαστές του “Déjà vu” Τάνια Τσαούση και ο σύζυγός της Σωτήρης Κριτσωτάκης.
Τέλος, ο σκηνοθέτης Κυριάκος Λιαράκος, που υποστηρίζει σκηνοθετικά την εκδήλωση, ανέφερε ότι μέσα από αυτή δίνεται πραγματικά η ευκαιρία στο κοινό της Καλαμάτας να γνωρίσει τα καλλιτεχνικά ταλέντα της πόλης, τα οποία τόνισε ότι είναι πολλά.
Στ.Μ.