Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 21:04

Μεγάλη παρέλαση, ντίσκο πάρτυ και Κούλουμα στη Ράχη

Χρύσα Λιάππα, Δημήτρης Μπούχαλης, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Τασούλα Φοίφα Χρύσα Λιάππα, Δημήτρης Μπούχαλης, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Τασούλα Φοίφα

ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 
Προς την κορύφωσή του οδεύει το 5ο Καλαματιανό Καρναβάλι. Σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Καρναβαλικής Επιτροπής, αντιδήμαρχος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, αναφέρθηκε στο τριήμερο του Σαββάτου, της Κυριακής και της Καθαρής Δευτέρας, σημειώνοντας ότι αναμένεται πολύς κόσμος στην πόλη και πως σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει, όλα τα ξενοδοχεία είναι «κλεισμένα» σε ό,τι αφορά τα δωμάτια...

Χαρακτήρισε επιτυχημένη τη νυχτερινή παρέλαση του περασμένου Σαββάτου με τον παρουσιαστή Σάββα Πούμπουρα και το μουσικό συγκρότημα «48 ώρες», ενώ για τη μεγάλη παρέλαση της ερχόμενης Κυριακής είπε ότι ακόμη και τώρα η ζήτηση για στολές από τα γκρουπ είναι μεγάλη και το ράψιμο αποκριάτικων κοστουμιών συνεχίζεται μέχρι τελευταία στιγμή.

«Η προσπάθειά μας για εξωστρέφεια με γνωστά ονόματα σε παρουσίαση και καλλιτεχνικά δρώμενα, είχε ανταπόκριση, το ίδιο περιμένουμε και την Κυριακή με τον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος θα βρίσκεται πάλι στην Καλαμάτα (παρουσίασε και την έναρξη) για να παρουσιάσει τη μεγάλη παρέλαση» σημείωσε ο κ. Γιαννόπουλος.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 2.00 μετά το μεσημέρι από την Υπαπαντή και θα έχει προορισμό την κεντρική πλατεία, όπου στο τέλος θα δοθεί συναυλία από τους Μύρωνα Στρατή, Ησαΐα Ματιάμπα και Ήβη Αδάμου.

Για το προηγούμενο βράδυ, Σάββατο, διοργανώνεται ντίσκο πάρτυ στο ξενοδοχείο Elite. Όπως σημείωσε η Χρύσα Λιάππα από την Καρναβαλική Επιτροπή, το πάρτυ ξεκινά στις 10.00 και έχει είσοδο 6 ευρώ για τους ενήλικες και 3 ευρώ για τα παιδιά, με ποτό και αναψυκτικό αντίστοιχα.

Η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας και μέλος της Καρναβαλικής Επιτροπής Τασούλα Φοίφα κάλεσε στη γιορτή που θα στηθεί την Καθαρή Δευτέρα το απόγευμα στη Ράχη σε συνεργασία με τους κατοίκους της περιοχής. Η συνάντηση είναι γύρω στις 7.00 και περιλαμβάνει προσφορά παραδοσιακών νηστίσιμων μεζέδων, κρασί, πέταγμα αερόστατων και γλέντι με ζωντανή μουσική.
Μ.Ν.