Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 01:11

Σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης σήμερα στο Συνέδριο Καρδιολογίας

Σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης σήμερα στο Συνέδριο Καρδιολογίας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΔΕΥΤΕΡΑ 
Το 12ο Συνέδριο Κλινικών Καρδιαγγειακών Παθήσεων διοργανώνει στην Καλαμάτα η Πανελλήνια Ιατρική Εταιρεία Διευθυντών Καρδιολογίας. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Elite από σήμερα, Παρασκευή, έως την 1η Μαΐου...

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα αναδειχθούν ποικίλα πεδία που αφορούν όλο το φάσμα της Καρδιολογίας ενώ καταξιωμένοι επιστήμονες απ’ όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν ομιλίες. Παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία και σε νέους καρδιολόγους να αναδείξουν το έργο τους συμμετέχοντας σε μια επιστημονική συνάντηση υψηλών προδιαγραφών.

Στο συνέδριο, που τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, θα παρουσιαστούν περιστατικά από το πεδίο της Κλινικής Καρδιολογίας, Αρρυθμιολογίας, Απεικονιστικής Καρδιολογίας και Επεμβατικής Καρδιολογίας.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η ΠΙΕΔΚΑΡ και η Ομάδα Εργασίας Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Εντατικής Θεραπείας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμάτας και τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης για τους επαγγελματίες Υγείας και τους πολίτες (Παρασκευή 28/4, 17.00 - 21.00 ξενοδοχείο Elite), με σημαντικές γνώσεις και τεχνικές για το «πώς να σώσεις μια ζωή».

Τέλος ο πρόεδρος της ΠΙΕΔΚΑΡ και συντονιστής διευθυντής του καρδιολογικού τμήματος του Ιπποκράτειου ΓΝΑ, Ιωάννης Καλλικάζαρος, θα πραγματοποιήσει ομιλία για την ενημέρωση των πολιτών με θέμα «Παράγοντες Καρδιαγγειακού Κινδύνου».