Πέμπτη, 04 Μαϊος 2017 17:09

Σεμινάριο στην Καλαμάτα για την ενθάρρυνση γυναικών που θέλουν να μπουν στην πολιτική

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ 
Με σκοπό την ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης, το ΚΕΘΙ (Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης) θα πραγματοποιήσει την άλλη Παρασκευή και το άλλο Σάββατο (12-13 Μάη) στην Καλαμάτα δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο…

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο «EliteCityResort» στο πλαίσιο του Έργου «Αποκεντρωμένες δράσεις για την ευαισθητοποίηση αιρετών ή υποψηφίων γυναικών σε θέματα ισότητας και φύλου σε όλη τη χώρα».
Όπως σημειώνει το ΚΕΘΙ, η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής με τη λήξη του σεμιναρίου και επίσης καλεί «όλες τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να μπουν δυναμικά στον πολιτικό στίβο και να διεκδικήσουν θέσεις πολιτικής ευθύνης τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής (http://goo.gl/QDIcvN)».
Οι ενδιαφερόμενες γυναίκες για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του έργου ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την κ. Φανή Παπαδοπούλου στο 210 3898075, καθώς και μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.