Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 18:45

Άνοιξε ο Μαγικός Σταθμός και περιμένει 30.000 επισκέπτες

Άνοιξε ο Μαγικός Σταθμός και περιμένει 30.000 επισκέπτες

Μαγδαλένα Κατσιμίγα, Κατερίνα Μπαρούνη, ο Άγιος Βασίλης και ο τρομπετίστας Τάσος Δράμπαλης

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ
Ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης ήρθε το μεσημέρι στη συνέντευξη Τύπου και απεύθυνε κάλεσμα στα παιδιά να πάνε να τον δουν και να παίξουν στο χριστουγεννιάτικο χωριό, που ξεκινάει σήμερα τη λειτουργία του στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Καλαμάτας. Όπως είπε η υπεύθυνη της διοργάνωσης και του καλλιτεχνικού προγράμματος, Μαγδαλένα Κατσιμίγα, στο χριστουγεννιάτικο χωριό – Μαγικό Σταθμό αναμένονται την εορταστική περίοδο 30.000 επισκέπτες!...
Η κ. Κατσιμίγα ανέφερε ότι σκοπός του Μαγικού Σταθμού είναι να αναπτερώσει το ηθικό των επισκεπτών και να ξεφύγει για λίγο το μυαλό τους από τις δυσκολίες της οικονομικής συγκυρίας την οποία διέρχεται η χώρα. Κυρίως όμως, πρόσθεσε, σκοπός είναι να χαρούν τα παιδιά, να νοιώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η υπεύθυνη διοργάνωσης του Μαγικού Σταθμού τόνισε ότι η είσοδος στο χριστουγεννιάτικο χωριό θα είναι ελεύθερη, ενώ καθημερινά τα παιδιά θα μπορούν να συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια, να δουν παραστάσεις κουκλοθέατρου και καραγκιόζη και φυσικά να μιλήσουν στον Άγιο Βασίλη, ο οποίος θα τους προσφέρει καραμέλες και άλλα δωράκια.

Η κ. Κατσιμίγα ευχαρίστησε θερμά το Δήμο Καλαμάτας και το δήμαρχο για τη στήριξή του, όπως επίσης τη Μαρία Σκαφιδά, από τη σχολή χορού vive bailando, η οποία θα συμμετέχει σε εκδηλώσεις στο Μαγικό Σταθμό, ενώ ευχαρίστησε ακόμη το ξενοδοχείο της Καλαμάτας REX για τη φιλοξενία του. Τέλος σημείωσε ότι μέχρι τις 7 Γενάρη, οπότε θα ολοκληρωθεί η λειτουργία του Μαγικού Σταθμού, αναμένεται ότι θα το επισκεφθούν περίπου 30.000 άνθρωποι.

Σημειώνεται ότι τα εγκαίνια του Μαγικού Σταθμού θα γίνουν αύριο, Σάββατο, στις έξι το απόγευμα, από το δήμαρχο Καλαμάτας.

Στη συνέντευξη Τύπου η Αγγελική Μπαρούνη εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τους υπευθύνους του χριστουγεννιάτικου χωριού επειδή της εμπιστεύτηκαν τη διαρρύθμιση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων του Μαγικού Σταθμού. Επίσης τόνισε ότι πρόκειται για μια αξιόλογη διοργάνωση που δημιουργεί πολλές θέσεις εργασίας.

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκε και ο τρομπετίστας Τάσος Δράμπαλης, που έπαιξε χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ θα υποδέχεται μουσικά τον κόσμο στο Μαγικό Σταθμό.
Στ.Μ.