Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017 18:32

Χριστουγεννιάτικο πολυεργαστήριο Re:Think στο Αγρόκτημα Φοίφα

ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
Για δεύτερη Κυριακή αύριο θα λειτουργήσει στο Αγρόκτημα Φοίφα, στη Νέα Είσοδο της Καλαμάτας, το Re:think Christmas LAB 2017, το χριστουγεννιάτικο πολυεργαστήριο κατασκευής DIY στολιδιών και δώρων, με φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά. Είναι η δεύτερη χρονιά που λειτουργεί το Christmas LAB, καθώς και η δεύτερη Κυριακή όσον αφορά τα φετινά Χριστούγεννα,  ενώ θα ακολουθήσει και η επόμενη, στις 17 Δεκέμβρη. Το εργαστήριο λειτουργεί από τις 11:30 το πρωί έως τις τέσσερις το απόγευμα…

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, στο εργαστήριο αυτό ετοιμάζονται «κατασκευές που αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα, την καλαισθησία και προτρέπουν αλλά και μαθαίνουν στους μικρούς μας φίλους (αλλά και μεγάλους) τη σημασία του να δημιουργείς έργα διακοσμητικά/χρηστικά με αξία, από υλικά φαινομενικά άχρηστα για άλλους!!!

Το αγρόκτημά μας αποτελεί ένα τεράστιο καμβά χρωμάτων και υλικών, με τα οποία θα εμπνευστούμε.

Μετά η συνταγή είναι απλή. Φαντασία, Αγάπη, Μεράκι και Συνεργασία και έτσι θα έχουμε τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που μας αξίζει!

Σκόπιμο για εμάς είναι οι γονείς να συνεργάζονται και να συνδημιουργούν με τα παιδιά.

Εννοείται ακολουθεί ελεύθερο παιχνίδι και picnic στο χτημα!

Ευπρόσδεκτα είναι πάντα παλιά στολίδια που θέλετε να μεταποιήσετε, καθώς και ενδιαφέροντα σε σχήμα ή χρώμα άχρηστα, ανακυκλώσιμα υλικά .

Για περισσότερες πληροφορίες, προσφορές και κρατήσεις

στο 2721022505

Το ReThink Christmas Lab 2017 υποστηρίζει  το εκπαιδευτικό έργο του Αγροκτήματος “ο Πολιτισμός της Καλλιέργειας” απευθυνόμενο σε σχολεία και συλλογικούς φορείς.

Ταυτόχρονα η συμμετοχή σας βοηθά στην ανάπτυξη της Τράπεζας Παραδοσιακών Ανοιχτών Σπόρων του Αγροκτήματος, η οποία και έχει συντηρήσει πάνω από 300 ποικιλίες παραδοσιακών σπόρων, ενώ προμηθεύει δωρεάν συνεχώς εκατοντάδες ενδιαφερομένους αλλά και σχολικές ομάδες, συμβάλλοντας έτσι καταλυτικά στην αναγέννηση σχολικών κήπων με την μέθοδο της φυσικής καλλιέργειας, μια ολιστική μορφή καλλιέργειας αλλά και εκπαίδευσης».