Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 12:24

Η συγκινητική παράσταση της Στέλλας Σερέφογλου στο Θέατρο Νηπιαγωγείο

Η συγκινητική παράσταση της Στέλλας Σερέφογλου στο Θέατρο Νηπιαγωγείο

Η Στέλλα Σερέφογλου (αριστερά) με τους ηθοποιούς της παράστασης, Γιάννη Δρακόπουλο και Λένα Γιάκα

“ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ”
Ξεκίνησαν από την Αθήνα για μια παράσταση στο «Θέατρο Νηπιαγωγείο» της Καλαμάτας την Παρασκευή, αλλά λόγω αυξημένης ζήτησης έδωσαν και δεύτερη, το ίδιο βράδυ, μεταμεσονύκτια! Ο λόγος για την Καλαματιανή σκηνοθέτιδα Στέλλα Σερέφογλου και τους συνεργάτες της στο έργο «Θα σε πάρει ο δρόμος»…

Μια παράσταση, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Σάκη Σερέφα, με δέκα μικρές σύγχρονες ιστορίες ανθρώπων, που μιλούν για ανεκπλήρωτα όνειρα, για τη μοναξιά, την τρέλα, το χωρισμό, τη φυγή, την αγάπη… Κι όλα αυτά με ένα ιδιαίτερο, θλιμμένο χιούμορ. «Ιστορίες ανθρώπων που τους βρήκε κατακούτελα ένα ζόρι. Όμως δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν. Γιατί είναι άνθρωποι που τους πήρε ο δρόμος».
Τους χαρακτήρες και των 10 ιστοριών ερμήνευσαν οι ηθοποιοί Γιάννης Δρακόπουλος και Λένα Γιάκα. Απλά υπέροχοι!

Η Στέλλα Σερέφογλου, εκτός από τη σκηνοθεσία υπέγραψε και τη δραματουργική επεξεργασία. Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριέττα Σπηλιοπούλου. Σκηνογράφος: Γιάννης Ξηντάρας. Ενδυματολογική επιμέλεια: Boudoir. Επιμέλεια κίνησης: Αναστάσης Καραχανίδης. Επιμέλεια μουσικής: Βαλάντης Τερζόπουλος. Διδασκαλία body music: Τζωρτζίνα Βαρδουλάκη. Νοηματική γλώσσα: Μαριλένα Τζαννετάτου. Φωτογραφίες: Δημήτρης Μαυρομάτης. Ηλεκτρολόγος: Αποστόλης Κουτσιανικούλης.
Μαρία Νίκα

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη βραδιά στο Θέατρο Νηπιαγωγείο