Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 12:32

Ετοιμασίες για το 2ο Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου, ευπρόσδεκτοι καλλιτέχνες και εθελοντές

Ετοιμασίες για το 2ο Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου, ευπρόσδεκτοι καλλιτέχνες και εθελοντές

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Διευρυμένο και πιο πλούσιο θα είναι το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου, το οποίο διοργανώνεται από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας και θα πραγματοποιηθεί στις αρχές μέχρι τα μέσα Μάη 2018. Με ανακοίνωσή της η Πειραματική Σκηνή καλεί τους καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται να εκδηλώσουν τη διάθεσή τους για συνεργασία, όπως και τους εθελοντές που θέλουν να βοηθήσουν στη διοργάνωση…

Ειδικότερα από την Πειραματική Σκηνή ανακοινώθηκαν σήμερα τα εξής: «Μετά την επιτυχία του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Καλαμάτας και τη χαρά που έδωσε σε όλους, μεγάλους και παιδιά, ξεκίνησε η προετοιμασία για το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου που θα πραγματοποιηθεί διευρυμένο και πιο πλούσιο, από τη Δευτέρα 7 έως την Κυριακή 13 Μαϊου 2018 στην Καλαμάτα.

Ευελπιστούμε στην μεγάλη συμμετοχή κουκλοπαικτών από όλη την Ελλάδα, αλλά και από την περιοχή μας, που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Το πρόγραμμα θα περιέχει παραστάσεις κουκλοθέατρου σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο, θέατρο δρόμου, αφηγήσεις παραμυθιών, σεμινάρια ή εργαστήρια για ενήλικες και παιδιά.

Η συνεργασία με την Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και η εκπαιδευτική ζώνη με δωρεάν παραστάσεις το πρωί στα σχολεία θα είναι ένας από τους στόχους μας.

Όσοι καλλιτέχνες ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., και να καταθέσουν την πρότασή τους !

Υ.Σ.

Θα χρειαστούν εθελοντές που θα βοηθήσουν στη διοργάνωση του Φεστιβάλ (τομείς: δημόσιες σχέσεις, επικοινωνία, διαφήμιση, υποδοχή και φιλοξενία καλλιτεχνών). Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:6971540945 και mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..