Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 01:39

Με κοψίδια στα κάρβουνα ξεκινούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Δημοτική Αγορά

ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Αύριο Τσικνοπέμπτη, με κοψίδια στα κάρβουνα, ξεκινούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας. Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρία, από τις δέκα το πρωί της Τσικνοπέμπτης μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι, στα κρεοπωλεία της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας θα προσφέρονται κεράσματα σε συνεργασία με τους επαγγελματίες. Θα υπάρχει φυσικά κρασί, τραγούδια και χοροί…

Η Κεντρική Αγορά σημειώνει ότι σκοπός είναι να αναδειχθεί η Δημοτική Αγορά ως επίκεντρο ευρύτερου καταναλωτικού ενδιαφέροντος.

Την επομένη της Τσικνοπέμπτης, 9 Φλεβάρη, στις εφτά το απόγευμα, στο χώρο της αγοράς βιολογικών προϊόντων, η Λέσχη Διευθυντών Αρχιμαγείρων Ελλάδος θα μαγειρέψει παραδοσιακές μακαρονάδες με καλαματιανές γεύσεις από καπνιστό παστό και λουκάνικο σε συνδυασμό με φρέσκια ντομάτα, άρωμα βασιλικού και τριμμένο κεφαλοτύρι.

Επίσης ο κλόουν Βούλης με τον Μίκη και τη Μίνι θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους με θεατρικά ψυχαγωγικά δρώμενα.

Το Σάββατο 17 Φλεβάρη στις 9.30 το πρωί, πάλι στο χώρο της αγοράς των βιολογικών προϊόντων θα γίνει η εκδήλωση «Ο κάμπος χορεύει…». Θα χορέψουν τμήματα του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Γυναικών Σπερχογείας «Αγία Κυριακή» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασπροχώματος – Δυτικής Παραλίας «Ο Ποσειδών».  Μάλιστα ο Σύλλογος από τη Σπερχογεία θα ετοιμάσει και θα προσφέρει ρυζόγαλο, λουκανικόπιτες και ρυζόπια,  ενώ ο Σύλλογος από το Ασπρόχωμα και τη Δυτική Παραλία θα προσφέρει τηγανόψωμο με τυρί σφέλα.