Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 17:57

Οι Καλαματιανοί έριξαν τις μάσκες και ξεφάντωσαν

6Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Πέρασε στην ιστορία και το 6ο Καλαματιανό Καρναβάλι, με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις για τους συμμετέχοντες. Οι οποίοι έζησαν τόσο έντονο ξεφάντωμα στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής το μεσημέρι που συμπαρέσυραν και τον κόσμο που γέμισε το κέντρο της πόλης για να τους παρακολουθήσει…

Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση έγινε στους γνώριμους ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς, με τα μέλη των καρναβαλικών πληρωμάτων να μην σταματούν ούτε δευτερόλεπτο να χορεύουν, να σφυρίζουν, να κραυγάζουν, να γελούν.

Η παρουσίαση έγινε από τον αγαπητό Χρήστο Φερεντίνο, που έδωσε το μικρόφωνο σε πολύ κόσμο. Ο δε δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, κηρύσσοντας τη λήξη του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού και ταυτόχρονα την έναρξη του 7ου, αναφώνησε «ζήτω τα νιάτα της Καλαμάτας, ζήτω η Καλαμάτα, ζήτω η νεολαία της». Μίλησε για υπερθέαμα και τόνισε «με κάνατε ευτυχισμένο απόψε», ενώ ευχαρίστησε θερμότατα τον Χρήστο Φερεντίνο, την καρναβαλική επιτροπή, τον εθελοντή Σωτήρη Γεωργούντζο.

Ακολούθησε η απονομή των βραβείων. Τα κέρδισαν τα πληρώματα «Οι κηπουροί των θαυμάτων», τα «FlamingRoz» και οι «ma(ς)zorisane», ενώ τον διαγωνισμό τραγουδιού και μίμησης Déjà vu κέρδισαν οι «Bugs Bunny»:

Ακολούθησε συναυλία με τους αγαπητούς Locomondo.
Στ.Μ.