Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 10:45

Οι τελευταίοι “Βάτραχοι” ήταν για τη Γιώτα Αργυροπούλου

Οι τελευταίοι “Βάτραχοι” ήταν για τη Γιώτα Αργυροπούλου

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 
Στην ποιήτρια Γιώτα Αργυροπούλου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, ήταν αφιερωμένη η τελευταία παράσταση των “Βατράχων” του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Δέσποινας Δρεπανιά, από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας, χθες το βράδυ στο θεατράκι του Διαβολιτσίου…

Η Πειραματική Σκηνή συμμετέχει για ένατη χρονιά στις εκδηλώσεις του πολιτιστικού καλοκαιριού του Διαβολιτσίου, οι οποίες είναι πάντα αφιερωμένες στη μνήμη του καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, που ήταν μέγας ευεργέτης του Συλλόγου.

Όπως σημειώνει η Πειραματική, “χθές, Παρασκευή 20 Ιουλίου, οι "ΒΑΤΡΑΧΟΙ" του Αριστοφάνη από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας ολοκλήρωσαν τον καλοκαιρινό κύκλο τους στο κατάμεστο θεατράκι "Σταθία Κωνσταντακοπούλου" που έφτιαξε στη γενέτειρά του ο Καπετάνιος στη μνήμη της μητέρας του.

Οι θεατές χειροκρότησαν με ενθουσιασμό για μια ακόμα φορά την παράσταση και εξέφρασαν τα καλύτερα σχόλια στους νέους ηθοποιούς.

Το συμβούλιο του συλλόγου και οι συντελεστές, εκτός από το Μουσικό Γιώργο Τσαγκαρη στον οποίο ήταν αφιερωμένη η παράσταση, την αφιερώσαμε στη φίλη, ποιήτρια Γιώτα Αργυροπούλου που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας.

Η Γιώτα, που μεγάλωσε στο Διαβολίτσι, ήταν σχεδόν κάθε χρόνο κοντά μας, θεατής στις παραστάσεις μας, πάντα με το καλό της λόγο να μας παινεύει για την προσπάθειά μας!

Γιωτούλα, φέτος μας έλειψες! ήταν αισθητή η απουσία σου!

Καλό ταξίδι! Μακάρι να μπορούσαμε να σε φέρουμε πίσω, όπως ο Διόνυσος της παράστασής μας έφερε πίσω από τον Άδη τον αρχαίο ποιητή Αισχύλο.Καλό ταξίδι!”.