Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 12:53

Ο Οδυσσεβάχ από την Παιδική Σκηνή του ΜΕΘ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ 
Στο τελικό στάδιο έχει μπει η προετοιμασία της νέας παραγωγής του Μεσσηνιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου και της Παιδικής Σκηνής του. Από τις 8 εως και τις 17 Φλεβάρη θα παρουσιάσει στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας τον “Οδυσσεβάχ” της Ξένιας Καλογεροπούλου, σε σκηνοθεσία Περικλή Αλμπάνη. Οι παραστάσεις θα είναι αφιερωμένες στο “Χαμόγελο του Παιδιού”…

Μας ενημερώνει σχετικά το ΜΕΘ: “O '' ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ '' ΕΡΧΕΤΑΙ...!

Το σπουδαίο έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου ''Οδυσσεβάχ'', θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες από την Παιδική Σκηνή του ΜΕΘ.

Για το λόγο αυτό οι πρόβες που βρίσκονται στο τελικό στάδιο γίνονται με μεγάλη ένταση και κέφι για να είναι όλα έτοιμα την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, στη μεγάλη πρεμιέρα του '' Οδυσσεβάχ '' στο Εργατικό Κέντρο της Καλαμάτας. Ολο το δυναμικό του ΜΕΘ δουλεύει για να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μια παράσταση με κέφι, ζωντάνια, χρώματα και τραγούδι, για ένα έργο που ενώνει πανέξυπνα τις ιστορίες του Οδυσσέα και του Σεβάχ του Θαλασσινού.

'' Οδυσσεβάχ '' της Ξένιας Καλογεροπούλου σε σκηνοθεσία Περικλή Αλμπάνη. Μια παράσταση αφιερωμένη στο Σύλλογο ''Το χαμόγελο του Παιδιού'', όπου και θα διατεθεί μέρος των εσόδων. Ένα έργο που αξίζει να απολαύσουν τα παιδιά μας!!!

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: 8, 9, 10 και 15, 16, 17 Φεβρουαρίου στο Εργατικό Κέντρο της Καλαμάτας.

ΩΡΕΣ: Παρασκευή και Σάββατο 7.00 μ.μ.

        Κυριακή 12.00 και 6.00 μ.μ.

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 6945 237722”.