Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 16:59

Σεμινάριο για λογιστές φοροτεχνικούς στην Καλαμάτα από το Οικονομικό Επιμελητήριο

Σεμινάριο για λογιστές φοροτεχνικούς στην Καλαμάτα από το Οικονομικό Επιμελητήριο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΗ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ “ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ” 
Επιμορφωτικό σεμινάριο για τα μέλη του και τους λογιστές φοροτεχνικούς έχει διοργανώσει για αύριο, Παρασκευή 8 Μάρτη 2019, στην Καλαμάτα και στο αμφιθεάτρο του Διοικητηρίου “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος”, το Περιφερειακό Τμήμα Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας...

Θέμα του δωρεάν παρεχόμενου σεμιναρίου είναι “Φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων (συμπλήρωση εντύπων Ε3,Ν κτλ)”.

Εισηγητής θα είναι ο Γεώργιος Χριστόπουλος, φοροτεχνικός - οικονομολόγος με συγγραφική και διδακτική εμπειρία – Μέλος της ΣτΑ του Ο.Ε.Ε. - Πρώην καθηγητής ΤΕΙ.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου, “δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς”.