Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 22:06

Μνημεία, τουρισμός, πολιτισμός και προοπτικές του Δήμου Καλαμάτας

Μνημεία, τουρισμός, πολιτισμός και προοπτικές του Δήμου Καλαμάτας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ “ΓΑΙΑ” 
Εκδήλωση με θέμα «Αρχαιολογικοί χώροι-Τουρισμός-Πολιτισμός: δυνατότητες και προοπτικές του δήμου Καλαμάτας»  πραγματοποιείται την Πέμπτη (21 Μαρτίου), στις 19:30 στον Πολυχώρο ΓΑΙΑ Πολιτισμός (Αγ. Ιωάννου 1-3). Η πρόσκληση για την εκδήλωση στάλθηκε από τον Μιχάλη Αντωνόπουλο, δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας, επικεφαλής του συνδυασμού “Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών”, γεωλόγο-περιβαλλοντολόγο...

Εισηγήσεις για το θέμα θα κάνουν η αρχαιολόγος-ξεναγός και υποψήφια διδάκτωρ του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Θεανώ Αδαμοπούλου, ο καθηγητής του ΤΕΙ Πελοποννήσου, Γιώργος Ζακυνθινός, και ο  πρώην πρόεδρος του επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Δημήτρης Μανιάτης.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο δημοτικός σύμβουλος και Γεωλόγος-Περιβαλλοντολόγος, Μιχάλης Αντωνόπουλος.

Το θέμα τίθεται, με την ευκαιρία, και σε ανοιχτή δημόσια διαβούλευση, στο https://mixalis-antonopoulos.blogspot.com και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η εκδήλωση σηματοδοτεί και την έναρξη λειτουργίας του Πολυχώρου «ΓΑΙΑ Πολιτισμός», όπου θα ακολουθήσουν κι άλλες εκδηλώσεις-παρουσιάσεις-συζητήσεις με θέματα που αφορούν στο Δήμο Καλαμάτας.