Κυριακή, 09 Ιουνίου 2019 22:52

Παραμύθια, μουσική με βαθιά αγάπη για τα παιδιά

Αλεξάνδρα Κανελλοπούλου, Μαρία Κενσαλή, Νίκος Ηλιόπουλος Αλεξάνδρα Κανελλοπούλου, Μαρία Κενσαλή, Νίκος Ηλιόπουλος

ΤΡΕΙΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS  
Η αγάπη για τα παιδιά και η ευγνωμοσύνη προς τους εθελοντές των δύο κέντρων στήριξης που λειτουργούν στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο των Παιδικών Χωριών SOS, για την ανεκτίμητη προσφορά τους, κινητοποίησαν το Σύλλογο Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας “Μαρία Κάλλας”, ο οποίος έχει διοργανώσει τρεις βραδιές με παραμύθια και μουσική, στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού, ώστε να ενισχυθούν τα δύο κέντρα στήριξης με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν…

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στις 14, 15 και 16 Ιουνίου. Την πρώτη βραδιά θα γίνει η αφήγηση του παραμυθιού “Όνειρο θερινής νύχτας”, με ελεύθερη είσοδο για όλα τα παιδιά. Στις 15 Ιουνίου θα γίνει συναυλία με τους CoverBus και στις 16 Ιουνίου δεύτερη συναυλία, πάντα στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού, με τους Lincoln Avenue. Η είσοδος στο χώρο των συναυλιών τις δύο βραδιές θα γίνεται με δελτίο των 5 ευρώ, ποσό που εξ ολοκλήρου θα προσφερθεί στα δύο κέντρα στήριξης που λειτουργούν από εθελοντές στην Καλαμάτα.

Το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων παρουσίασε η εκπρόσωπος του Συλλόγου Αποφοίτων Μαρία Κενσαλή, ενώ από τα δύο κέντρα στήριξης μίλησε η Αλεξάνδρα Κανελλοπούλου, που ευχαρίστησε θερμά το Σύλλογο και τόνισε ότι τα παιδιά που υποστηρίζονται από τα δύο κέντρα στήριξης χρειάζονται πολλούς φίλους.

Τα δελτία εισόδου διατίθενται από τους επαγγελματίες του πεζόδρομου της οδού Αμφείας, στο Ιστορικό Κέντρο, εκ μέρους των οποίων μίλησε ο Νίκος Ηλιόπουλος.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των εκδηλώσεων τονίστηκε η συμβολή και του Δήμου Καλαμάτας με τη Φάρις, μέσω της διάθεσης του προαυλίου του Μεγάρου Χορού για την πραγματοποίηση αυτού του σημαντικού τριημέρου.

Στ.Μ.