Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 01:55

Το Σάββατο η ετήσια εκδήλωση της κομματικής οργάνωσης της Ν.Δ. με Αντώνη Σαμαρά και Τάκη Θεοδωρικάκο

Μαρία Μπετιχαβά, Γιάννης Δούζης, Θεόδωρος Φωτόπουλος Μαρία Μπετιχαβά, Γιάννης Δούζης, Θεόδωρος Φωτόπουλος

Κάλεσμα στα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας να προσέλθουν στην ετήσια εκδήλωση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Μεσσηνίας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου, στο Belvedere στη Βέργα, με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, έκαναν ο πρόεδρος της Επιτροπής, Γιάννης Δούζης με τα μέλη Μαρία Μπετιχαβά και Θεόδωρο Φωτόπουλο…

Ο Γιάννης Δούζης παράλληλα με το κάλεσμα τόνισε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, παρά τα συνταρακτικά γεγονότα που ταλανίζουν 2,5 χρόνια τώρα την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, “έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και μέχρι τώρα πράττει το καλύτερο δυνατό χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος και την τακτική της λαϊκίστικης παροχολογίας, όπως κάνει η αντιπολίτευση και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ”. 

Ο κ. Δούζης σημείωσε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αυτά τα δύο χρόνια έχει αντιμετωπίζει την πρωτόγνωρη κατάσταση που πλήττει όλο τον κόσμο στο υγειονομικό επίπεδο, θέματα σχετικά με την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, την ασφάλεια των πολιτών και κυρίως την ενεργειακή κρίση που με όλα τα αρνητικά επακόλουθα. 

Τέλος ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μεσσηνίας Ν.Δ. σημείωσε ότι προσκλήσεις για την αυριανή εκδήλωση μπορεί να προμηθευτεί ο κόσμος στις οργανώσεις του κόμματος ή και στο χώρο της εκδήλωσης πριν αυτή ξεκινήσει.