Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 04:01

Street Food Festival στον Πολύλοφο, την εμβληματική κοινότητα του Μεσσηνιακού σύκου

Street Food Festival στον Πολύλοφο, την εμβληματική κοινότητα του Μεσσηνιακού σύκου

Πλησιάζει η μέρα για μια από τις όμορφες εκδηλώσεις που γίνονται στα χωριά της Μεσσηνίας, το Street Food Festival στον Πολύλοφο της Μεσσήνης, που είναι η εμβληματική κοινότητα του μεσσηνιακού σύκου, καθώς είναι το χωριό όπου κάθε χρόνο πραγματοποιείται η Γιορτή Σύκου, η κορυφαία εκδήλωση στο Νομό σχετικά με τα εκλεκτά μεσσηνιακά προϊόντα. Το “Street Food Festival Πολύλοφος 2022” θα πραγματοποιηθεί στην γραφική πλατεία του χωριού την Παρασκευή 29 Ιουλίου, θα ξεκινήσει στις εννιά το βράδυ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη…

Θα λειτουργήσουν καντίνες που θα πωλούν φαγητό, όπως χάμπουργκερ και σουβλάκια, θα υπάρχουν ποτά, ενώ τη διασκέδαση θα απογειώσουν οι Trio Band. 

Είναι μια εκδήλωση την οποία έχει καθιερώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυλόφου και εντάσσεται στο πρόγραμμα “Μεσσηνιακές Ημέρες Σύκου”. Η κορυφαία εκδήλωση των Μεσσηνιακών Ημερών Σύκου είναι βέβαια η Γιορτή Σύκου, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στον Πολύλοφο στις 18 Αυγούστου, με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και τον Παναγιώτη Λάλεζα, οι οποίοι έχουν ξαναδώσει μουσική παράσταση στη Γιορτή Σύκου, η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία και έχει μείνει αξέχαστη. 

Στις Μεσσηνιακές Ημέρες Σύκου περιλαμβάνεται ο επίσης καθιερωμένος Διαγωνισμός Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής με βάση το σύκο, που και φέτος θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Ηλία Μαλαμάλη, του Παναγιώτη Γαστροναύτη Παπανικολόπουλου και του Κώστα Κορομηλά. 

Για όλα τα νέα σχετικά το Street Food Festival Πολύλοφος 2022 και γενικότερα της Μεσσηνιακές Ημέρες Σύκου μείνετε συνδεδεμένοι με τις “συκομυθίες”.

Στ.Μ.