Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 02:39

Απόψε το Street Food Festival στον Πολύλοφο

Απόψε το Street Food Festival στον Πολύλοφο

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΚΟΥ

Μια βραδιά όμορφη, διασκεδαστική, με γευστικές απολαύσεις, ποτό, μουσική και τραγούδι στο γραφικό χωριό του Πολυλόφου υπόσχονται για απόψε οι διοργανωτές του “Street Food Festival Πολύλοφος 2022”. Είναι εκδήλωση την οποία έχει θεσπίσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυλόφου και εντάσσεται στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων Μεσσηνιακές Ημέρες Σύκου. Θα ξεκινήσει στις εννιά το βράδυ, η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ θα δώσουν συναυλία οι Trio Band. 

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία στην πλατεία του χωριού να δοκιμάσουν φαγητό από τις καντίνες που θα λειτουργήσουν και να παρακολουθήσουν τη συναυλία, να τραγουδήσουν, να χορέψουν. 

Θα ακολουθήσει στις 18 Αυγούστου, στον Πολύλοφο, η Γιορτή Σύκου, η πιο μεγάλη γιορτή αγροτικού προϊόντος στη Μεσσηνία, με καλεσμένους τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και τον Παναγιώτη Λάλεζα. Στο πλαίσιο των Μεσσηνιακών Ημερών Σύκου θα πραγματοποιηθεί και φέτος ο θεσμοθετημένος Διαγωνισμός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής με βασιλικό υλικό το σύκο, με συντελεστές τον Ηλία Μαμαλάκη, τον Παναγιώτη “Γαστροναύτη” Παπανικολόπουλο και τον Κώστα Κορομηλά.