Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 18:39

Μίλτος Πασχαλίδης και Δημήτρης Μπάσης στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Καλαμάτα

Μίλτος Πασχαλίδης και Δημήτρης Μπάσης στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Καλαμάτα

30-31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Με τον Μίλτο Πασχαλίδη και τον Δημήτρη Μπάση θα γιορταστεί ο μισός αιώνας Φεστιβάλ ΚΝΕ-“Οδηγητή” στην Καλαμάτα. Φέτος το Φεστιβάλ αλλάζει χώρο, θα γίνει στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στις 31 και 31 Αυγούστου…

 

Η ΚΝΕ ανακοίνωσε: “Με σύνθημα «Γράφουμε ιστορία, αλλάζουμε τον κόσμο - Το μέλλον μας είναι ο σοσιαλισμός!», το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι του στις περιοχές της Αθήνας όπου πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

Το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Καλαμάτα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο 30-31 Αυγούστου, σε νέο χώρο, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα. Θα περιλαμβάνει συναυλίες και γλέντια από ερασιτεχνικά και τοπικά συγκροτήματα, συζητήσεις, εκθέσεις και αφιερώματα.

Θα πραγματοποιηθούν μεγάλες συναυλίες από τον Μίλτο Πασχαλίδη, την Παρασκευή 30 Αυγούστου. Και από τον Δημήτρη Μπάση το Σάββατο 31 Αυγούστου.

Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ, καλούμε τους χιλιάδες φίλους και φίλες από όλο τον Νομό Μεσσηνίας, που σε όλη αυτή την μακρόχρονη διαδρομή του, συνέβαλαν με την προσωπική τους εργασία, την προσφορά και δράση στην λειτουργία του Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή, και έχουν στην κατοχή τους κάποιο αρχείο όπως παλιά αφίσα, εισιτήρια, φωτογραφίες κ.ο.κ., να παραχωρήσουν αντίγραφα αυτών των αρχείων στο Τ.Σ. Μεσσηνίας της ΚΝΕ, με σκοπό όλα αυτά τα αρχειακά υλικά να εκτεθούν κατά την διάρκεια του 50ου Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή στην Καλαμάτα”.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2721026512 ή 6979904855, Σπύρος Διασάκος

Email Επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.