Κυριακή, 07 Ιουλίου 2013 01:23

Λήξη της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου της «Χρυσής Άμμου» με χρυσές αναμνήσεις

Λήξη της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου της «Χρυσής Άμμου» με χρυσές αναμνήσεις

ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Χρυσές αναμνήσεις, από μια χρυσή κατασκηνωτική περίοδο στη «Χρυσή Άμμο»… Γιορτή για τη λήξη της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο, στην παραθαλάσσια παιδική κατασκήνωση της «Χρυσής Άμμου», στην Ανάληψη, όπου οι κατασκηνωτές…

(φωτογραφίες)

… δεν ήθελαν να συνειδητοποιήσουν ότι έφτασε η στιγμή του αποχωρισμού. Τόσο υπέροχα πέρασαν.
Οι κατασκηνωτές παρουσίασαν στους γονείς τους, τους ομαδάρχες και τους κοινοτάρχες της κατασκήνωσης ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που περιελάμβανε χορούς, θεατρικά σκετς, τραγούδια και φυσικά επίδειξη αυτοάμυνας και καράτε, καθώς πήραν σχετικά μαθήματα από τον διακεκριμένο δάσκαλο και προπονητή του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου Καράτε, Ευθύμιο Μπούρα.
Το πρόγραμμα παρακολούθησε και ο δήμαρχος Μεσσήνης, Στάθης Αναστασόπουλος, με τη σύζυγό του, που έδωσαν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στη διοίκηση και το προσωπικό της κατασκήνωσης. Επίσης τη γιορτή παρακολούθησε ο αστυνομικός διευθυντής Δημήτρης Καραγιώργης.
Ακολούθως στήθηκε ένα μεγάλο τραπέζι, στο οποίο οι γονείς και τα παιδιά απόλαυσαν γεύσεις που προσέφερε η κατασκήνωση, εκπληκτικό κρασί και γλυκίσματα.
Στο τέλος έφτασε η ώρα το αποχωρισμού των παιδιών, πολλά από τα οποία αποχαιρέτισαν τους φίλους τους με δάκρυα στα μάτια και με την υπόσχεση ότι οι δεσμοί που χτίστηκαν κατά τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου στη «Χρυσή Άμμο» θα παραμείνουν δυνατοί στο πέρασμα του χρόνου.