Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014 15:01

Δήμος και επαγγελματίες αδημονούν για την αυριανή Λευκή Νύχτα

Α. Ζαγάκος, Θ. Βασιλόπουλος, Π. Ντίντα, Π. Νίκας, Ν. Μπασακίδης, Λ. Ψηλάκη και Γ. Κωστόπουλος Α. Ζαγάκος, Θ. Βασιλόπουλος, Π. Ντίντα, Π. Νίκας, Ν. Μπασακίδης, Λ. Ψηλάκη και Γ. Κωστόπουλος

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
«Είμαστε ευτυχείς» τόνισε πριν από λίγο ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, δίνοντας τον τόνο του κλίματος που επικρατεί στο Δημαρχείο για την αυριανή Λευκή Νύχτα, «μια νύχτα αγορών και διασκέδασης», όπως τόνισε ο ίδιος…

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
«Είμαστε ευτυχείς» τόνισε πριν από λίγο ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, δίνοντας τον τόνο του κλίματος που επικρατεί στο Δημαρχείο για την αυριανή Λευκή Νύχτα, «μια νύχτα αγορών και διασκέδασης», όπως τόνισε ο ίδιος…

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο, ο δήμαρχος, η υπεύθυνη της οργανωτικής επιτροπής, δημοτική σύμβουλος Παναγιώτα Ντίντα, ο πρόεδρος της Φάρις, Νίκος Μπασακίδης,ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων, αντιδήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λίβιαν Ψηλάκη, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Γιώργος Κωστόπουλος και ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, Ανδρέα Ζαγάκος, κάλεσαν τον κόσμο να βγει αύριο το βράδυ, να κάνει τα ψώνια του και να εκμεταλλευτεί τις προσφορές των επαγγελματιών και να διασκεδάσει παρακολουθώντας τις εκδηλώσεις που έχουν οργανωθεί.
Ο δήμαρχος τόνισε ότι πρώτα και κύρια πρόκειται για εκδήλωση που αποσκοπεί στη στήριξη του επαγγελματικού κόσμου, ο οποίος,  σημείωσε, θα προσφέρει τα είδη του «σε τιμές ξεπουλήματος κυριολεκτικά».
Η Παναγιώτα Ντίνα ανέφερε ότι είναι όλα έτοιμα για την αυριανή Λευκή Νύχτα και επεσήμανε ότι το κέντρο της πόλης θα κλείσει για την κίνηση των οχημάτων από τις οκτώ το βράδυ, ενώ οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με την μουσική παρέλαση της Φιλαρμονικής. 
Ο Νίκος Μπασακίδης είπε ότι στις εκδηλώσεις συμμετέχουν τα σχήματα της Φάρις και ειδικότερα επεσήμανε ότι θα γίνει μια ροκ συναυλία στο βόρειο μέρος της κεντρικής πλατείας, ενώ το βράδυ θα γίνει λαϊκό γλέντι στην πλατεία Όθωνος.
Ο Θανάσης Βασιλόπουλος δήλωσε ότι η Ομοσπονδία του στηρίξει τις εκδηλώσεις και είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε αυτή την πρωτοβουλία που σημείωσε ότι έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα.
Η Λίλιαν Ψηλάκη εξέφρασε την πεποίθηση ότι η φετινή Λευκή Νύχτα θα έχει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία από την περσινή, που σημείωσε ότι και εκείνη ξεπέρασε και τις πλέον αισιόδοξες προσδοκίες.
Τη στήριξή του στις εκδηλώσεις εξέφρασαν ακόμη ο Γιώργος Κωστόπουλος και ο Ανδρέας Ζαγάκος.
Στ.Μ.