Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 17:17

Στο mega το πρωί, πάρτυ το βράδυ, βραδινή παρέλαση αύριο

ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 
Μετά το πρωινό ξεφάντωμα στο mega και την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, το Καλαματιανό Καρναβάλι συνεχίζει το βράδυ τις δραστηριότητές του, με μεγάλο πάρτυ και με κοινωνικό σκοπό, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο. Αύριο είναι άλλη μια μεγάλη μέρα…

ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 
Μετά το πρωινό ξεφάντωμα στο mega και την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, το Καλαματιανό Καρναβάλι συνεχίζει το βράδυ τις δραστηριότητές του, με μεγάλο πάρτυ και με κοινωνικό σκοπό, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο. Αύριο είναι άλλη μια μεγάλη μέρα…

…για τους καρναβαλιστές, αφού θα πραγματοποιηθεί η νυχτερινή παρέλαση, που συμπίπτει βέβαια και με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, γι’ αυτό και ο τίτλος της είναι «Βαλεντίνοι φωτιστείτε».
Σε ό,τι αφορά την πρωινή παρουσίαση του Καλαματιανού Καρναβαλιού στο mega, σε σχετικό δελτίο Τύπου ο Δήμος Καλαμάτας σημειώνει: “Στην εκπομπή «Mega με μία» του τηλεοπτικού δικτύου Mega, με το Μάρκο Σεφερλή, συμμετείχε σήμερα, Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, αποστολή από το 3ο Καλαματιανό Καρναβάλι, που απαρτιζόταν από μέλη πληρωμάτων με τις στολές τους, ενώ το Δήμο Καλαμάτας εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπούχαλης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Καρναβαλιού Αναστασία Μπελογιάννη και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας Τασούλα Φοίφα.
Καρναβαλιστές όλων των ηλικιών ξεσήκωσαν το στούντιο με το κέφι και τις πολύχρωμες στολές τους, ενώ ο παρουσιαστής Μάρκος Σεφερλής συνομίλησε με πολλούς από αυτούς, σχετικά με το τι έχουν ντυθεί και για το Καλαματιανό Καρναβάλι, που σκορπά κέφι και αισιοδοξία. Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπούχαλης πήρε το λόγο, ενώ στις οθόνες προβάλλονταν πλάνα από την τελετή έναρξης του 3ου Καλαματιανού Καρναβαλιού και έδωσε πληροφορίες για τις προγραμματισμένες για φέτος εκδηλώσεις. Επίσης, ανέφερε ότι είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιείται το σύγχρονο Καλαματιανό Καρναβάλι και πολύς κόσμος από άλλες περιοχές έχει προγραμματίσει εξόρμηση στην Καλαμάτα.
Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες, με την προτροπή του Μάρκου Σεφερλή, έπαιξαν το παιχνίδι «μουσικές καρέκλες» και προέτρεψαν πολλές φορές το τηλεοπτικό κοινό να επισκεφθεί την Καλαμάτα.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής, οι καρναβαλιστές πλαισίωναν τους παρουσιαστές και έδιναν το σύνθημα για γλέντι.
Ακριβώς πριν το τέλος της εκπομπής, όλο το επιτελείο του «Mega με μία» ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Καλαματιανό Καρναβάλι και καλή διασκέδαση. Η αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου και τους προσέφερε παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, τα οποία δέχθηκαν με χαρά.
Επισημαίνεται ότι η μετακίνηση των καρναβαλιστών έγινε με λεωφορείο δωρεάν".
Σε ό,τι αφορά το αποψινό πάρτυ, θα γίνει στο ξενοδοχείο Horizon Blue, στην Παραλία και θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ, με τη συμμετοχή των σχολών χορού της πόλης. Θα παίξουν μουσική οι Dj Jimys και Klimen. Μετά τα μεσάνυχτα το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με Disco.
Σχετικά με την αυριανή νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση, τα καρναβαλικά γκρουπ θα πραγματοποιήσουν προσυγκεντρώσεις σε διάφορες πλατείες της πόλης και γύρω στις οκτώ το βράδυ θα συναντηθούν στην κεντρική πλατεία, απ’ όπου και θα ξεκινήσει η νυχτερινή, βαλεντίνικη παρέλαση…
Στ.Μ.