Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 03:00

Γιορτινός ο αγώνας της Καλαμάτας

Γιορτινός ο αγώνας της Καλαμάτας

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ 
Είχαν δίκιο οι άνθρωποι του Συλλόγου Δρομέων Υγείας… Το σημερινό απόγευμα ήταν γιορτινό στην Καλαμάτα. Ήταν το απόγευμα που έγινε ο καθιερωμένος Αγώνας της Καλαμάτας, με εκατοντάδες συμμετοχές παιδιών, νέων και μεγαλύτερων, σε κλίμα χαράς και ευχαρίστησης της άθλησης…

Πρώτα δόθηκε η εκκίνηση του Αγώνα Δυναμικού Βαδίσματος 10 χιλιομέτρων. Ακολούθως ξεκίνησε ο αγώνας ταχύτητας των 10 χιλιομέτρων επίσης και τέλος έγινε ο αγώνας των δύο χιλιομέτρων για τα παιδιά και τους γονείς τους, ανάμεσά τους και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας.
Πριν από την εκκίνηση του αγώνα ταχύτητας τιμήθηκε ο ινσουλοεξαρτώμενος μαραθωνοδρόμος, Νίκος Λαμπρούλης, που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για να τρέξει, δεδομένου ότι ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας αφιέρωσε φέτος τους αγώνες στην ενημέρωση και πρόληψη του σακχαρώδους διαβήτη. Γι’ αυτό και στη διοργάνωση συμμετείχε και ο Σύλλογος Διαβητικών Μεσσηνίας Γλυκειά Μεσσηνία, μαζί βέβαια με το Δήμο Καλαμάτας. Εκ μέρους του Δήμου Καλαμάτας χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα, Νίκος Μπασακίδης και από το Σύλλογο Διαβητικών η πρόεδρός του, Αθανασία Καρούνου. Προσφέρθηκαν επίσης πολλά δώρα από χορηγούς, ενώ συμμετείχαν και πολλοί εθελοντές, ανάμεσά τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας.
Στ.Μ.