Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 01:58

Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο "Πάμισος" στην Αθήνα

Φωτο: Christos Zouliatis Φωτο: Christos Zouliatis

ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Γέμισε από «Νησιώτες» το Gazarte, στην Αθήνα, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου των Απανταχού Νησιωτών «Ο Πάμισος». Αυτή τη γιορτινή μέρα ο Σύλλογος έκανε και τις εκλογές του…

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης Κώστας Γεωργακόπουλος, εκπροσωπώντας τη δημοτική αρχή, ο ηθοποιός Στέφανος Ληναίος, ο χαράκτης Τάκης Κατσουλίδης, ο ποιητής Γιώργος Μαρκόπουλος, ο καθηγητής Οικονομικών Θόδωρος Λιανός, ο πρόεδρος της Λυρικής Σάκης Θεοδωρόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Νομ. Συμβουλίου του Κράτους ε.τ. Δημ. Αναστασόπουλος, ο σύμβουλος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Κ. Κωστόπουλος, οι τραγουδιστές Γιάννης Θωμόπουλος και Βαγγέλης Δούβαλης, ο Μιχ. Αλεβίζος της Εταιρείας Εικαστικών Τεχνών Α. Τάσσος, η π. βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου, ενώ μήνυμα έστειλε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.
Μετά την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση και η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Την πίτα προσέφεραν τα ζαχαροπλαστεία των αδελφών Σουρίλα (Πετρούπολη - Λόφος Αξιωματικών), ενώ το δώρο (ασημένια κορνίζα) ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος (Ασημικά - Λέκκα 23-25, Αθήνα).