Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 02:29

"Ωραία μου κυρία"

ΣΤΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ 
«Ωραία μου Κυρία», από το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Περικλή Αλμπάνη και διασκευή Αλέξανδρου Ρήγα, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Πρόκειται για μία φιλόδοξη παραγωγή, βασισμένη στο θεατρικό έργο του Ιρλανδού συγγραφέα Ζορζ Μπέρναρντ Σω, με είκοσι έναν ηθοποιούς επί σκηνής, κοστούμια που φέρουν στην πλειοψηφία τους την υπογραφή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής αλλά και πρωτότυπη μουσική γραμμένη αποκλειστικά για την παράσταση...

Παραστάσεις θα δίνονται κάθε Παρασκευή- Σάββατο-Δευτέρα στις 21:30 και την Κυριακή στις 20:00, μέχρι και τις 14 Απριλίου. Εισιτήρια προπωλούνται στο Βιβλιοπωλείο Μακρή (από τις 26/3 ). Για κρατήσεις θέσεων, στο τηλ. 6945 237722.

Συντελεστές-ηθοποιοί

Τη σκηνοθεσία και τα σκηνικά υπογράφει ο Περικλής Αλμπάνης. Βοηθός σκηνοθέτη, η Βίκυ Βορίλα. Τη μουσική έχει επιμεληθεί ο Ηλίας Παναγιωτόπουλος, η ενορχήστρωση είναι του Λεωνίδα Βελλή και η ηχογράφηση του Γιώργου Κλείδωνα. Τη μουσική επιμέλεια έχει η Βίνα Μάλαμα, η χορογραφία είναι της Σβετλάνας Ομπράτζοβα, ενώ τον ήχο και τους φωτισμούς έχουν επιμεληθεί οι Χρήστος και Γιώργος Νικολόπουλος. Η κατασκευή του σκηνικού είναι του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Παίζουν οι ηθοποιοί του ΜΕΘ: Γεωργία Λαζάρου, Λεωνίδας Βελλής, Παύλος Κλάδης, Ηλίας Παναγιωτόπουλος, Χρυσούλα Σιψά, Λίνος Δουλάμης, Παναγιώτης Σπυρακόπουλος, Μαρία Λυκούση, Βίνα Μάλαμα, Αργύρης Καραγιάννης, Ειρήνη Τσέλλου, Μύλη Παπαβασιλείου, Γιώργος Καραμπότσος, Δημήτρης Γκολώνης, Δημήτρης Ξυδέας, Ολυμπία Βενιζελέα, Τάκης Βασιλόπουλος, Ελένη Γιαννακοπούλου, Λούλα Αναγνωστοπούλου, Θεοδώρα Σπυροπούλου, Νικήτας Δημόπουλος.  

Βεστιάριο:Μαρία Λυκούση

Φροντιστήριο:Λούλα Αναγνωστοπούλου, Χρυσούλα Σιψά

Φωτογράφηση: Λεωνίδας Μακρής.

Τηλεοπτικό σποτ: Νίκος Γκούνης

Υπεύθυνη Διαδικτύου: Αγγελική Πασσάρα

Ομάδα Διαδικτύου ΜΕΘ:Βανέσσα Αδαμοπούλου, Λούλα Αναγνωστοπούλου, Βίκυ Βορίλα, Ελένη Γιαννακοπούλου, Βίνα Μάλαμα, Ελένη Ρομπόγλου, Θεοδώρα Σπυροπούλου, Χρυσούλα Σιψά.

Γραμματειακή υποστήριξη: Μύλη Παπαβασιλείου

Επιδιόρθωση ρούχων: Όλγα Λάκκα