Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 21:12

Ο πρωθυπουργός έκανε μικροπολιτική με τα εγκαίνια του δρόμου λέει η πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ

Ο πρωθυπουργός έκανε μικροπολιτική με τα εγκαίνια του δρόμου λέει η πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ

ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 
Μόνο κλαυσίγελο προκαλεί η σημερινή υπερπαραγωγή των  εγκαινίων του Περιμετρικού της Καλαμάτας με τον κ. Τσίπρα και τους 30 χειροκροτητές του.
Όλοι οι Μεσσήνιοι πλέον, και όχι μόνο, γνωρίζουμε ότι σήμερα η Χώρα θα ήταν εκτός μνημονίων και σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Στη Μεσσηνία πέρα από τον Περιμετρικό, που θα ήταν ολοκληρωμένος από το 2015, θα είχαν ολοκληρωθεί ή θα ήταν σχεδόν έτοιμα το Καλαμάτα – Ριζόμυλος και το Καλό Νερό – Τσακώνα…

Δυστυχώς λόγω του κ. Τσίπρα και της καταστροφικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σήμερα η Χώρα βρίσκεται σε νέο, αχρείαστο και πολυετές μνημόνιο, ο Περιμετρικός τελείωσε τώρα με δυο χρόνια καθυστέρηση και η τύχη των άλλων έργων της Μεσσηνίας απλώς αγνοείται, σύμφωνα με τις σημερινές εξαγγελίες του κ. Τσίπρα.
Το μόνο που μπορεί να σχολιάσει κάποιος για τη σημερινή φιέστα του κ. Τσίπρα είναι το εξής:
Όταν εγκαινιάζεις ένα έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων, αυτό μπορεί να είναι απλώς «τύχη»!
Αλλά όταν το εμφανίζεις ως δικό σου «επίτευγμα», αυτό πια είναι «μικροπολιτική»! Πολύ περισσότερο όταν το παρέλαβες ολοκληρωμένο κατά 95% κι εσύ απλώς το… μπλόκαρες επί δύο χρόνια!
Ευχόμαστε να είναι το έργο καλορίζικο για όλη την περιφέρεια!
Και μαζί, ευχόμαστε να ξεκινήσουν επιτέλους γρήγορα κι όλα τα άλλα έργα της Μεσσηνίας, που η προηγούμενη Κυβέρνηση Σαμαρά είχε σχεδιάσει, τα είχε προχωρήσει, ενώ η τωρινή κυβέρνηση τα έχει μπλοκάρει μέχρι τώρα, για να τα εξαγγείλει απλώς ξανά σήμερα!

*Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Μεσσηνίας