Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 20:58

Η αντίφαση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από την υποψηφιότητα Νίκα

Η αντίφαση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από την υποψηφιότητα Νίκα

Του Μιχάλη Αντωνόπουλου* 
Στην πρόσφατη συγκέντρωση του Σαββάτου στην έδρα της Περιφέρειάς μας στην Τρίπολη, είδαμε τον υποψήφιο περιφερειάρχη Π. Νίκα, σε εκδήλωση των κομματικών οργανώσεων, να προσπαθεί να πείσει οχι με προγραμματικές θέσεις και επιχειρήματα αλλά με χαρακτηρισμούς εναντίον του νυν περιφερειάρχη για τη διαφαινόμενη ακαταλληλότητά του σε σχέση με την υπεροχή του επιτυχημένου μοντέλου Νίκα…

Πότε τελικά έκανε καλά τη δουλειά του ο Πέτρος Τατούλης; Όταν τον υποστήριζε ο ιδιος ο δήμαρχος με την παράταξή του ή τώρα που επιλέγει αυτόν η Ν.Δ., με τα προσόντα του πετυχημένου Δημάρχου  Καλαμάτας με λεφτά της Περιφέρειας από το ΕΣΠΑ και από δανεικά από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα και το Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων; Οι άλλοι δήμαρχοι της Περιφέρειας, οπως Σπάρτης, Κορίνθου, Τρίπολης, Άργους κλπ. έπιασαν πάτο δηλαδή; Μόνο ο δήμαρχος Καλαμάτας πέτυχε στο εργο του; Δεν μπορεί μια τετραετία να είναι καλός ο νυν περιφερειάρχης και την άλλη να έχει όλα τα μειονεκτήματα που ανέφερε ο Δήμαρχος Καλαμάτας.

Ποιοί κάμνουν τα ρουσφέτια και τους κοτζαμπάσηδες το γνωρίζει καλά ο δήμαρχος Καλαμάτας. Αυτή η λογική είναι για αυτούς που εχουν βαλει στο "μενού" τους το σανό.  Ο Παναγιώτης Νικας αν όντως είχε τα αντικειμενικά προσόντα του επιτυχημένου και διακομματικού Δημάρχου που προπαγανδίζει ο ίδιος επανειλημμένα στο δημοτικό συμβούλιο  Καλαμάτας, δεν θα είχε ανάγκη την απροκάλυπτη στήριξη των νομαρχιακών, αλλα των πολιτών της Περιφέρειας.

Ευχομαι να αλλάξει ύφος και να βγάλει εκτός την ακροδεξιά ατζέντα που υιοθετεί, για να καταφέρει να κερδίσει στην δεύτερη Κυριακή την ανοχή των έντονα δημοκρατικών ψηφοφόρων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

*Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας “Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών”